24.11.2022
COSTEE JATKAA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTAAN YHTEISSINGLELLÄ TIPAN JA HEVITEEMUN KANSSA

Syyskuussa kultaa striimanneen kolmannen albuminsa julkaissut costee teki yhteisbiisin TIPAN ja Heviteemun kanssa. Kyynel-single julkaistaan huomenna, kuuntele tiiseri. Uusi single syntyi jo aiemmin, mutta ei päätynyt albumille:

– Oltiin studiolla juhlimassa Tipan ja Heviteemun kanssa. Tippa tunnetusti tykkää soittaa sen demoja tommosissa keisseissä. Oon ennenki kuullu tän hookin Tipan soittamana, mut tos tilantees se jotenki iski ja ehotin heti et duunataan tästä biisi. Kaikki oli super fiiliksissä biisistä samantien!

– Mul oli vielä albumin teko kesken ja hetken mietin et pitäiskö tää vielä laittaa sinne, mut en halunnu lähtee sekoittaa sitä kokonaisuutta. Tää oli liian hyvä biisi vaan jättää pöytälaatikkoon, niin päätin vaan julkasta tän biisin erikseen heti albumin jälkeen!

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi syksyllä 2020 ja on rikkonut kultarajan striimaamalla yli 16 miljoonaa kertaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa.

Koko ikänsä musiikkia harrastanut lahjakas laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Katso ajankohtainen keikkakalenteri täältä.

Lataa costeen, TIPAN ja Heviteemun yhteiskuva täältä!
Kuvaaja: Vihtori Valkama

costee:

Facebook
Spotify
warnermusic.fi/costee

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.fi

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi