4.11.2022
MONSPIN ARTISTILUPAUS NUPPU OINAS JULKAISI UUDEN SINGLEN HAPPEE

Valloittava Nuppu Oinas julkaisi tänään uuden singlen Happee, jossa haikaillaan omaa tilaa romanttiseen suhteeseen. Biisi seuraa elokuussa julkaistua En mä kaadu -kappaletta, joka nousi TikTokissa suureksi ilmiöksi saaden myös radiosoittoa. Yhdessä Olli Palmusen kanssa kirjoitettu uusi single esittelee suloisesta Nupusta uuden puolen.

– Happee kertoo siitä tunteesta, ettei halua ripustautua liikaa toiseen ihmiseen. Biisi syntyi melkein kokonaan yhden session aikana. Olin silloin pyöritellyt päässäni todella paljon keloja siitä, miten sitoutuminen ahdistaa ja miten tärkeää on saada omaa tilaa. Aloin kirjottaa niitä keloja auki ja tuntui että biisi syntyi kuin itsestään, kun alettiin sitä yhdessä kasaamaan tuottajani Ollin kanssa. Tähän biisiin oon avannut itsestäni sellaisen sivun mitä en ole aiemmin uskaltanut vielä raottaa, Nuppu kertoo.

Kuuntele uusi kappale tästä.

25-vuotias Lappeenrannasta kotoisin oleva Nuppu Oinas on Monsp Recordsin tuore sainaus, jonka musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä. Nuppu tekee aktiivisesti videoita TikTokiin, ja hänellä onkin palvelussa yli 190 000 seuraajaa. Laulajan urasta kauan haaveillut Nuppu on opiskellut musiikkipedagogiikkaa ja valmistunut muusikoksi. Nuppu oli mukana Monspin ja HMC:n järjestämällä Studio Bootcampilla syksyllä 2021, ja hän on myös featannut Uniikin kappaleella ja julkaissut muutamia singlejä. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista näkemystä siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Nuppu Oinas:
TikTok
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/nuppuoinas

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com