4.11.2022
AIKA ON RAHAA, TIETÄVÄT MIKAEL GABRIEL JA WILLIAM

MG julkaisi tänään uuden singlen Aika on rahaa, jolla on mukana William, yksi tämän hetken kiinnostavimmista rap-artisteista. Nopeaan tahtiin julkaistut räppisinkut avaavat tietä MG:n räppialbumille, joka ilmestyy vielä tämän vuoden puolella. Projekti käynnistyi syyskuussa Vainois-singlellä. Lokakuussa saatiin tuplasinkku Drama / Kilogram. Drama-biisillä mukana oli Cledos, Kilogram-biisillä puolestaan kuultiin TheoFuegoa.

Visuaalisuus on aina ollut iso osa MG:n musiikkia ja tämän syksyn räppisinkkujen osalta tekeminen on nostettu entistä korkeammalle tasolle. Myös Aika on rahaa -singleä tukee kaverikarimin ohjaama, New Yorkin kaduilla ja katoilla kuvattu musiikkivideo.

Kiinnostavat vierailijat ja MG:n omaa luokkaansa oleva tekeminen nostavat tulevan albumin yhdeksi tämän vuoden odotetuimmista rap-julkaisuista. Tuleva täyspitkä on tiukasti kiinni vuoden parhaan albumin tittelissä. ”Onks kukaan tehny ikinä mitään lähellekkään tällästä Suomessa, onko? Ei”, vastaa MG itse omaan kysymykseensä.

Mikael Gabriel:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify
mikaelgabriel.com
warnermusiclive.fi/mikaelgabriel

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Levy-yhtiö:
Universal Music / Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com