3.11.2022
SUOMEN HURMAAVIN DUO IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISEVAT KOLMANNEN ALBUMINSA

Suomen ihastuttavin duo Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisee huomenna perjantaina 4.11. kolmannen albuminsa Koko maailma meidät näkee. Albumilta löytyy muutama viikko sitten julkaistun Autiomaa-kappaleen lisäksi muun muassa kesän aikana isoksi TikTok-ilmiöksi noussut, lähes kultaa striimannut ja lukuisilla radiokanavilla soinut Mä mietin sua. Kesän aikana Suomen isoimmilla festareilla hurmannut duo esiintyi omalla loppuunmyydyllä Black Boxin keikallaan toukokuussa ja lämmitteli Antti Tuiskua syyskuun alussa stadionilla järjestettävässä Bailantai-spektaakkelissa. Albumin tuotannosta vastaavat Ilkka Wirtanen ja Antti ”RZY” Riihimäki. Berliinissä äänitetyt, Jarkko Riihimäen sovittamat jouset tuovat albumille uuden musiikillisen ulottuvuuden.

– Meidän mielestä tämä albumi on jännittävin, kunnianhimoisin, monipuolisin ja sydämellisin kokonaisuus, jonka meidän bändi on julkaissut. Olemme kasvaneet musiikintekijöinä ja yhtyeenä valtavasti nostaen tasoja yhdessä tuottajiemme Ilkka Wirtasen ja Antti Riihimäen kanssa. Tällä levyllä meidän on ollut ilo työskennellä myös Jarkko Riihimäen kanssa herkkien jousisovitusten tiimoilta – ensimmäistä kertaa Ida & Kallen levyllä tullaan kuulemaan livenä nauhoitettu jousikvartetti. Näistä biiseistä tulet löytämään meille ominaiset, elämänmakuiset ja ihmisläheiset aiheet monissa eri muodoissa – joidenkin biisien tahtiin tulet bailaamaan festareilla, toiset sopivat koti-iltoihin syyssateilla. Pandemian aikana kirjoitetut sanoitukset tarttuvat toisinaan ihmisyyden ja elämän tuskastuttavaan arvaamattomuuteen, toisinaan uuden ihastuksen aiheuttamaan intoon. Tämä albumi on siis tarkoitettu niin pysähtymiseen kuin myös riemuun. Emme malta odottaa että Koko maailma meidät näkee.

Albumin biisilista:
1.    Perhonen
2.    Viiden vuoden päästä
3.    Hypoteettinen koira
4.    Greyn Anatomiaa
5.    Mä mietin sua
6.    Autiomaa
7.    Kavereita
8.    Typerää
9.    Hopeareunuksii
10.    Kunnes sammutaan

Noin seitsemänvuotisen uransa aikana Ida ja Kalle ovat julkaisseet tuplaplatinaa ja platinaa myyneet debyytti- ja kakkosalbumit, lukuisia kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa rikkoneita kappaleita (Hakuammuntaa ja Parvekkeella ovat striimanneet peräti 10 miljoonaa kertaa!), ansainnut 4 Emma-ehdokkuutta sekä kerryttänyt laajan ja sitoutuneen fanikunnan, joka kiertää duon keikoilla ympäri Suomen. Uutta albumia juhlitaan loppuunmyydyllä Tavastian keikalla 26.11.

Lataa uudet promokuvat täältä.
Kuvaaja: Anni Hartikainen

Ida Paul & Kalle Lindroth:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/idajakalle

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com