2.11.2022
MIKKO LEPPILAMPI YHTEISTYÖHÖN WARNER MUSIC LIVEN KANSSA

Musiikin ja viihteen moniosaaja Mikko Leppilampi aloittaa tiiviin yhteistyön Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven ja tätä kautta myös yritysasiakkaisiin keskittyneen viihdetoimiston Superstar Agencyn kanssa. Valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Leppilampi on valmistellut Mikko Leppilampi Band kokoonpanolla oman korkealuokkaisen musiikkishow’n, jonka räätälöitävissä oleva sisältö koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin hittibiiseistä.

– Olen sydämestäni viihdyttäjä ja rakastan liveyleisön edessä esiintymistä. Siinä olen kotonani ja sitä haluan tehdä. Bändini koostuu tämän maan parhaista muusikoista, johdan solistin tontilta kokemuksellani ja osaamisellani tilaisuuden alusta loppuun. Show’hun voi halutessa istuttaa mukaan vierailijoita huippuartisteista tanssijoihin ja vaikka koomikoihin asti. Kaikki on mahdollista! Pääasia on se, että ihmiset saavat laadukkaan ja kunnianhimolla toteutetun Show & Dinner -kokemuksen, Mikko Leppilampi intoilee.

– Mikko on täysin kiistatta yksi tämän maan monipuolisimmista esiintyjistä ja lisäksi vielä taitava laulaja. Olen nähnyt Mikon ja hänen loistavan bändin show’n ja vakuuttunut siitä, että nyt on oikea aika valjastaa kaikki siinä oleva potentiaali. Show & Dinner -konsepti on fantastinen ajatus tuoda Mikon lahjakkuus viihdyttäjänä liveyleisöjen nautittavaksi ja ”Leppis” on kuin luotu tähänZachris Sundell hehkuttaa.

Mikko Leppilampi on maamme tunnetuimpia näyttelijöitä. Mikon ura lähti nousukiitoon, kun hän voitti vuonna 2004 parhaan miespääosan Jussi-palkinnon ensimmäisestä elokuvaroolistaan Helmiä ja sikoja -elokuvassa. Sen jälkeen mies on nähty monien elokuvien ja tv-sarjojen merkittävissä rooleissa. Ensi vuonna Mikko Leppilampi nähdään mm. Comeback-nimisen elokuvan sekä kuusiosaisen Lahti 2001 -tv-sarjan pääosissa. Näyttelijän töiden lisäksi Leppilampi on tullut tutuksi sekä laulajana että juontajana. Tilannetajuinen mies on juontanut mm. Tanssii tähtien kanssaSuomi Love ja Tähdet, tähdet -tv-ohjelmia. Vuonna 2007 Mikko juonsi Eurovision-laulukilpailut menestyksekkäästi yhdessä Jaana Pelkosen kanssa suorassa lähetyksessä yli 100 miljoonan katsojan edessä. Ensimmäisen musiikkialbuminsa Leppilampi julkaisi vuonna 2006.

Warner Music Live on Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto, jonka rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija KooJenni VartiainenAntti TuiskuVesalaEllinooraArttu WiskariChisuBEHMCledosABREUJ. KarjalainenPikku GMikael GabrielSuvi TeräsniskaReino NordinWaltteri TorikkaHapporadio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Superstar Agency on Suomen ensimmäinen yritysasiakkaisiin keskittynyt viihdetoimisto, joka edustaa yksinoikeudella koko Warner Music Liven kotimaista artistirosteria yritys- ja yksityistilaisuuksissa.

Lataa Mikko Leppilammen promokuvat täältä.

Mikko Leppilampi
Facebook
Instagram
Twitter
warnermusiclive.fi/mikkoleppilampi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Zachris Sundell / Warner Music Live
zachris.sundell@warnermusic.com

Petri Roivainen / Superstar Agency Oy
petri.roivainen@superstar.fi
040 548 2700