28.10.2022
KRAPIN PUUTARHAJUHLIEN LIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY TÄNÄÄN!

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Krapin puutarhajuhlat järjestetään jälleen perjantaista lauantaihin 18.-19.8.2023. Juhlien kokonaiskonsepti säilyy samana, ensimmäiset esiintyjät julkistetaan marras-joulukuun taitteessa. Suureen suosioon nousseen tapahtuman ensi vuoden lipunmyynti käynnistyy tänään tarjoushintaisin Aikainen lintu -lipuin. Myös illallis- ja hotellipakettien lipunmyynti alkaa tänään.

Krapin Puutarhajuhlat järjestetään toista kertaa kesällä 2023. Viime elokuussa Krapin alueen idyllinen pihapiiri täyttyi hyväntuulisesta juhlakansasta. Puutarhajuhlien lauantain ja kahden päivän liput myytiin loppuun jo etukäteen ja myös perjantaina puutarha täyttyi juhlakansasta. Puutarhajuhlien ohjelmistossa oli monien maamme suosituimpiin artisteihin lukeutuvien artistien konsertteja, lavalle nousivat mm. ErinJ. KarjalainenKaija Koo ja Ramses II. Estradiohjelman lisäksi alueella oli monenlaista oheisohjelmaa sekä ruokaelämyksiä.

Myös tulevan kesän juhlien kokonaiskonsepti pysyy samana. Ensi vuoden ensimmäiset artistit julkistetaan marras-joulukuun taitteessa.

Olimme aivan pyörryksissä viime kesän ensimmäisten Krapin puutarhajuhlien jälkeen tulleesta palautteesta. Palaute oli niin lämminhenkistä ja kannustavaa, että sen pohjalta on ollut ihana alkaa suunnitella uusia juhlia kesälle 2023”, sanoo Krapin pajan emäntä, tuottaja Anu Uhlenius ja jatkaa: ”Oli ilo huomata että puutarhajuhlavieraat arvostivat juhlien yksityiskohtia ja ohjelmakokonaisuutta, jossa tuotiin esille myös paikallisia taiteilijoita. Myös ensi kesänä valtakunnallisten nimien rinnalla juhlissa nähdään paikallisten taiteilijoita esityksiä ja taidetta.

Krapin Puutarhajuhlien kesän 2023 lipunmyynti alkaa perjantaina 28. lokakuuta klo 14. Myyntiin tulevat etuhintaiset Aikainen lintu -liput, joita on myynnissä rajoitettu määrä. Perjantaina 28. lokakuuta alkaa myös tapahtuman illallis- ja hotellipakettien myynti.

Krapin Puutarhajuhlat 2023
– Makea kesäfestivaali

Pe 18.- la 19.8.2023

Yhden päivän Aikainen lintu -lippu 55,00€
Kahden päivän Aikainen lintu -lippu 100,00€.
Illallisliput alkaen 114,00€
Majoituspaketit (2 yötä) alkaen 386,00€

Yhden ja kahden päivän Aikainen lintu -liput ovat myynnissä pe 28.10. -su 20.11., tai niin kauan kun lippuja riittää. Aikainen lintu -lippuja on tarjolla rajattu määrä.

Lipunmyynti www.puutarhajuhlat.fi

Lehdistökuva ladattavissa täältä.

Puutarhajuhlat järjestävät Krapin Paja, Krapi ja Warner Music Live, yhteistyössä Radio Novan kanssa.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Krapin Paja:
Anu Uhlenius
anu.uhlenius@krapinpaja.fi