21.10.2022
MIKAEL GABRIELILTA TUPLASINKKU – MUKANA CLEDOS JA THEOFUEGO

Mikael Gabriel palasi tänä syksynä juurilleen räpin pariin ja julkaisi syyskuussa piinaavatunnelmaisen singlen Vainois. Räppijulkaisu saa jatkoa tänään, kun artisti lyö tiskiin kaksi uutta biisiä. Drama-biisillä vierailee Cledos, Kilogramilla kuullaan nousevaa tähteä TheoFuegoa.

”Mahtavaa päästä julkaseen tuplasinkku näiden äijien kanssa. Cledoksen kans tehtiin aikoinaan hyvin menestyny Made in Italy ku Cledos alotteli uraansa ja sillon tutustuttiin.  Fugeen olen tutustunut Cledoksen kautta ku ollaan nähty keikoilla. Ehdottomasti yks siisteimpiä tyyppejä mitä oon skenessä koskaan tavannu.

Mä lennätin Cledoksen New Yorkiin ja kuvattiin siellä kaverikarimin ohjaama musavideo,  jatko-osa Vainois-videolle.  Annetaan musan, visujen ja videoiden puhua puolestaan. Me ollaan ne ketä täällä määrää”, toteaa MG.

Lukuisten menestysalbumien sekä radio- ja Spotify-hittien myötä MG on vakiintunut yhdeksi maamme kysytyimmistä ja seuratuimmista artisteista. Hän on vuosien aikana sujuvasti kulkenut räpin ja hiphopin kauatta popin pariin. Nyt on kuitenkin aika tehdä sitä, mistä kaikki aikoinaan alkoi.

Mikael Gabriel:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify
mikaelgabriel.com
warnermusiclive.fi/mikaelgabriel

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Levy-yhtiö:
Universal Music / Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com