14.10.2022
ISAC ELLIOT WARNER MUSIC LIVEN EDUSTUKSEEN

Warner Music Live vahvistaa artistirosteriaan kiinnittämällä ennätyksiä rikkovan Isac Elliotin. Suomen kiinnostavimpiin pop-tähtiin lukeutuva Isac Elliot on tänä vuonna julkaisut jo kaksi täysosumasingleä. Kesäkuussa julkaistu menestyssingle 20min keräsi heti julkaisunsa jälkeen 320 000 kuuntelua ensimmäisen vuorokauden aikana ja suoratoistopalveluiden kärkeen kivunneen biisin kultaraja ylittyi alle kahdessa viikossa. Tällä hetkellä biisiä on kuunneltu pelkästään Spotifyssä yli 7 miljoonaa kertaa. Myös syyskuun alussa julkaistu Makso mitä makso -single on jo kasvanut isoksi hitiksi. Biisi on striimannut lyhyessä ajassa kultaa ja komeillut suoratoistopalveluiden kuunnelluimpana kappaleena. Isac Elliotin promoottorina ja agenttina toimii jatkossa Zachris Sundell.

– Odotan todella paljon että pääsen tekemään paluun lavoille uuden materiaalin kanssa. Meiltä tulossa paljon uutta musiikkia lähikuukausina, siistejä collabeja ja rakennetaan mageita juttuja. Warner Music Liven kanssa on mahtava päästä rakentamaan omien keikkojen liveshow aivan uudelle tasolleIsac kommentoi.

– Olemme erittäin innoissamme tulevasta yhteistyöstä. Isacin paluuta keikkalavoille on kovasti odotettu. On etuoikeutettua saada jatkossa edustaa tätä upeaa artistia livepuolella, Zachris sanoo.

Vuonna 2013 debyyttisinglensä New Way Home julkaissut Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Hänen biisejään on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 300 miljoonaa kertaa. Edellinen albumi FAITH oli kultaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa heti julkaisupäivänä. Isac Elliot on voittanut Emma-palkintojen lisäksi lukuisia MTV Music Awards -palkintoja. Artisti pitää yllä tiivistä julkaisutahtia koko loppuvuoden. Hän jatkaa tulevaisuudessa myös englanninkielisen musiikin parissa.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija KooJenni VartiainenAntti TuiskuVesalaEllinooraArttu WiskariChisuBEHMCledosABREUPikku GMikael GabrielJ. KarjalainenSuvi TeräsniskaReino NordinWaltteri TorikkaHapporadio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lataa promokuvat tästä!

Isac Elliot
Instagram
Facebook
TikTok
Twitter
YouTube
Spotify
isacelliot.com
universalmusic.fi/isacelliot

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat: 
Zachris Sundell / Warner Music Live
zachris.sundell@warnermusic.com

Levy-yhtiö:
Tuula Salminen / Universal Music
tuula.salminen@umusic.com