26.9.2022
ALKUAIKOJEN RIEHAKKUUDEN LÖYTÄNYT THE RASMUS LUPAA SOITTAA BIISEJÄ KOKO URANSA VARRELTA PERJANTAIN JÄÄHALLIKEIKALLA!

Uransa kymmenennen Rise-albumin viime viikolla julkaissut The Rasmus soittaa ensimmäisen kotimaan hallikeikkansa tämän viikon perjantaina. Helsingin jäähallissa esiintyvä bändi odottaa keikkaa innolla, ja valottaa jo hieman suunnitelmiaan.

Olemme treenanneet keikkaa varten biisejä jo 90-luvulta lähtien. Bändin alkuaikojen riehakkuus tekee selvästi taas tuloaan, ja saksofonit on kaivettu koteloistaan. Jäähallissa tykitetään läpi bändin koko historia kaikkine hulluine vaiheineen. Energiataso on huipussaan, sillä Empun liittyminen ryhmään on saanut liekin taas roihuamaan. Uudet versiot biiseistä vyöryvät majesteetillisesti jousisoittajien säestämänä. Illan kruunaa tämän hetken kuumimmat vierailevat artistit, jotka tulevat mukaan omiin suosikkikappaleisiinsa. Tämä tulee olemaan todella spesiaali kokemus meille ja yleisölle!” Lauri Ylönen summaa.

Helsingin jäähallissa The Rasmuksen lämmittelijänä nähdään Villieläin-hitillään valtavassa nosteessa oleva Ramses II. Helsingin jäähallin keikan jälkeen The Rasmus suuntaa Euroopan-kiertueelle.

Muun muassa hiteistään F-F-F-FallingSail AwayLivin’ In a World Without YouIn The Shadows ja Jezebel tunnettu The Rasmus kuuluu kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiimme, joka on muualla maailmassa soittanut omia hallikeikkoja jo vuosia. Yhtye rikkoi viime vuonna 100 miljoonan striimin maagisen rajan Spotifyssa. Aiemmin vastaavan rajapyykin on ylittänyt vain pari suomalaisbiisiä. The Rasmus on syksyllä ajankohtainen myös syyskuun alussa julkaistun The Rasmus -nimisen kirjan (Like) myötä. Ari Väntäsen kirjoittamassa kirjassa yhtye kertoo vihdoin ainutlaatuisen menestystarinansa.

The Rasmus
Helsingin jäähalli, Black Box
Special guest Ramses II
Pe 30.9.2022
Ovet klo 18.00
Liput alk. 59,90€ Lippu.fi

Bändin kokoonpano:
Lauri Ylönen – laulu
Aki Hakala – rummut
Eero Heinonen – basso
Emppu Suhonen – kitara

Mediakuvat täältä.

The Rasmus:
Facebook
Instagram
therasmus.com
warnermusiclive.fi/therasmus

Keikan promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:  
Antti Eriksson / Backbone Management
antti@backbonemanagement.fi

Yhtyeen haastattelut: 
Ninni Wetterstrand / Playground Music
ninni@playgroundmusic.com