22.9.2022
COSTEE JULKAISEE HUOMENNA UUDEN ALBUMIN KAIKKI VAMPYYRIT EI JUO VERTA

Levyjulkkareita juhlitaan Tavastia-klubilla lauantaina 1.10. 

Uudella Olen muistanut -sinkullaan Spotifyn viiden kuunnelluimman biisin joukkoon noussut costee julkaisee huomenna 23.9. odotetun kolmannen albuminsa Kaikki vampyyrit ei juo verta. Artisti on tehnyt albumin yhdessä luottotiiminsä kanssa, tuottajina ovat Mikko Tiainen ja Heviteemu. Kokonaisuudella on yhteensä 13 kappaletta ja feattaamassa PihlajaRosvoBizi ja costeen omalle Tuhma Music-labelille sainattu whereismike.

Mun edellinen albumi julkaistiin keskellä koronapandemiaa syksyllä 2020, kun taas tää albumi syntyi ja eli pandemian aikana. Otin vähän enemmän aikaa albumin työstämiseen ja uudenlaisen lähestymistavan biisinkirjoittamiseen – studion sijasta vuokrattiin pari Airbnb-mökkiä, joissa suurin osa näistä biiseistä on syntynyt.

Albumin nimi tulee Anton LaVeyn Satanic Bible -kirjan yhdestä luvusta, jossa mm. kerrotaan siitä miten ihmiset käyttävät tosi paljon toisiaan hyväkseen. Siinä neuvotaan pysymään erossa ihmisistä, jotka ns. imee toisista voimia omalla käytöksellään. Tää albumi kertoo erilaisista ihmissuhteista ja -tyypeistä ja oon myös katsonut siinä aiempaa enemmän peiliin.”

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi syksyllä 2020 ja on rikkonut kultarajan striimaamalla yli 16 miljoonaa kertaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa.

Koko ikänsä musiikkia harrastanut lahjakas laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Uuden albumin levyjulkkarikeikka järjestetään 1.10. Tavastialla. Liput myynnissä täällä!

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

costee:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/costee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi