7.9.2022
RAMSES II THE RASMUKSEN LÄMMITTELIJÄKSI HELSINGIN JÄÄHALLIN KEIKALLE!

Valtavassa nosteessa Villieläin-jättihittinsä myötä oleva Ramses II on varmistunut The Rasmuksen lämmittelijäksi Helsingin jäähalliin perjantaina 30. syyskuuta. Kyseessä on esikoissinglellään jo tuplaplatinaa striimanneen Ramses II:n uran tähän asti isoin keikka.

Mä muistan aika elävästi sen, kun olin noin 10-vuotias pojankloppi ja The Rasmuksen Into-albumi tuli kauppoihin. F-F-Falling oli megahitti, mitä kaikki popitti ja me yritettiin pistää geelillä tukat samalla tavalla puikoiksi kun The Rasmuksen Laurilla, siinä onnistumatta. On aika epätodellinen ja makee fiilis saada tällainen kunnia, että pääsee lämppäämään kyseistä bändiä näin parikymmentä vuotta myöhemmin, sanoo Ramses II.

Jäähallikeikka lähestyy ja treenaamme ihan hulluna. Keikka tulee olemaan spesiaali niin meille kuin yleisöllekin. On inspiroivaa toteuttaa biiseistä erityisiä versioista, joita ei ole aikaisemmin kuultu. Lavalle nousee meidän lisäksi loistavia vierailijoita ja extrasoittajia. Settilista koostuu biiseistä koko bändin uran ajalta. Osaa näistä ei olla soitettu aikoihin. Luvassa on nostalgiaa ja kaikki viimeisimmät hitit. Tätä keikkaa ei kannata missata, nähdään jäähallissa, The Rasmus kertoo.

Uransa kymmenennen albumin perjantaina 23. syyskuuta julkaiseva The Rasmus kuuluu kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiimme, joka on muualla maailmassa soittanut omia hallikeikkoja jo vuosia. Syyskuun lopussa tilanne korjaantuu myös Suomen osalta, kun The Rasmus soittaa ensimmäisen oman hallikeikkansa kotimaassaan Helsingin jäähallissa perjantaina 30. syyskuuta. The Rasmus on syksyllä ajankohtainen myös syyskuun alussa julkaistun The Rasmus -nimisen kirjan (Like) myötä. Ari Väntäsen kirjoittamassa kirjassa yhtye kertoo vihdoin ainutlaatuisen menestystarinansa.

The Rasmus tunnetaan muun muassa kappaleista F-F-F-Falling, Sail Away, Livin’ In a World Without You ja In The Shadows, joka rikkoi viime vuonna 100 miljoonan striimin maagisen rajan Spotifyssa. Aiemmin vastaavan rajapyykin on ylittänyt vain pari suomalaisbiisiä. Myös yhtyeen tuore, Euroviisuissakin kuultu Jezebel-hitti nousi lukuisten radioiden soittoon niin Suomessa kuin maailmallakin. Kaiken kaikkiaan vuonna 1994 perustettu The Rasmus on urallaan myynyt yli viisi miljoonaa albumia.

The Rasmus
Helsingin jäähalli, Black Box
+ Special guest Ramses II
Pe 30.9.2022
Ovet klo 18.00
Liput alk. 59,90€ Lippu.fi

Bändin kokoonpano:
Lauri Ylönen – laulu
Aki Hakala – rummut
Eero Heinonen – basso
Emppu Suhonen – kitara

The Rasmus:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusiclive.fi/therasmus
therasmus.com

Ramses II:
Instagram
Spotify
warnermusiclive.fi/ramsesii

Lataa mediakuvat täältä!

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikan promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Antti Eriksson / Backbone Management
antti@backbonemanagement.fi

Yhtyeen haastattelut:
Ninni Wetterstrand / Playground Music
ninni@playgroundmusic.com, +358 (0)504007656