25.8.2022
ERININ NELJÄS ALBUMI JULKAISTAAN TÄNÄ YÖNÄ

Valovoimainen Erin julkaisi odotetun neljännen albuminsa Miljoona vastausta tänä yönä. Erin on työstänyt uuden albuminsa tuottajien Jukka Immosen sekä RZY kanssa. Sanoituksista vastaa Erinin lisäksi Tiina Vainikainen.

Edellisestä albumista alkoi jo olla luvattoman kauan ja halu tehdä uusi albumi alkoi kasvamaan. Elämä oli muuttunut aika paljon verrattuna edellisten levyjen tekoaikaan. Tein keikkoja muutamia siellä täällä, mutta nimenomaan laulujen tekeminen tuntui ihan mahdottomalta tehtävältä kaiken muun keskellä. Marssin työhuoneelle ja kuuntelin aluksi vain musaa monta tuntia putkeen, lauloin karaokea ja tanssin yksikseni. Olen aina viihtynyt yksin ja tunne oli vapauttava. Siinä vapauden tunteessa kirjoitin mm. Yhtenä sunnuntaina ja Anna mun rakastaa. Vähitellen alkoi syntymään enemmänkin biisejä, albumillisen verran hyviä aihioita. Löytyi näkökulmia ja kohtia elämässä, joista riitti kappaleeseen aihetta. Levyllä on tavallaan aika isoja kontrasteja. Yksi laulu kertoo lapsen ensimmäisistä itsenäistymisaskeleista ja melkein heti perään tulee biisi, jossa sanotaan ”mua kiinnostaa mun vagina”. Mutta jotenkin ne mahtuu samalle albumille ja tuntuu täysin luonnolliselta samoissa kansissa. Sellaista se kai on, mun elämä, Teletappeja ja keskusteluja vaginasta rintarinnan, autojumeja ja tavaroiden heittelyä ja samalla arjen rakastamista ja ihmettelemistä. Sydänsurujen purkua ja miljoonan vastauksen puntarointia, Erin kuvailee.

ERIN – Miljoona vastausta
1. Yhtenä sunnuntaina
2. Selaan
3. Anna mun rakastaa
4. Miljoona vastausta
5. Rääpäle
6. Päivii niit
7. VGN
8. Niinku koko ajan
9. Sä et oo mun tyyppinen

Koskettavista tulkinnoistaan sekä persoonallisesta äänestään tuttu Erin on julkaissut aiemmin kolme albumia. Debyyttialbumi Hunningolla julkaistiin vuonna 2011, joka on ylittänyt moninkertaisen platinarajan. Sä osaat! -albumi julkaistiin vuonna 2013 ja se on ylittänyt tuplaplatinarajan. Viimeisin albumi, kultarajan ylittänyt Seliseli ilmestyi vuonna 2016, joten fanit varmasti odottavat malttamattomina uutta albumia. Nyt tuleva albumi on myynyt jo ennen julkaisua kultaa. Albumilta löytyvä kappale Yhtenä sunnuntaina ylittää pian tuplaplatinarajan ja singlet Anna mun rakastaa ja Niinku koko ajan ovat ylittäneet kultarajan.

Erin aloittaa pian kattavan albumikiertueen.

Erin Miljoona vastausta kiertue 2022
30.09. Tulisuudelma, Vantaa
05.10. Baltic Princess, Turku
08.10. Apollo Live Club, Turku
12.10. Silja Symphony, Helsinki
14.10. Sawohouse Underground, Kuopio
15.10. Järvisydän, Rantasalmi
16.10. Pato Areena, Kouvola
21.10. Korjaamo. Helsinki
22.10. Ideapark, Lempäälä
22.10. Ruukkirock, Konepajahalli, Karkkila
05.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
10.11. Viking Gabriella, Helsinki
12.11. Baltic Princess, Turku
18.11. Nuijamies, Lappeenranta
19.11. PikkujouluCircus, Paviljonki, Jyväskylä
26.11. Himos Areena, Jämsä
02.12. m/s Finlandia, Helsinki
03.12. Piazza, Tahko
09.12. Ihku Bar, Tampere
16.12. Kehräämö, Pori

Lataa promokuvat tästä!

Erin:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/erin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Manageri:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi