19.8.2022
ERIKA VIKMAN JA IDA PAUL & KALLE LINDROTH AVAAVAT ANTTI TUISKUN BAILANTAI-SPEKTAAKKELIT – LISÄPAIKKOJA VAPAUTUNUT MYYNTIIN

Suomen suurimman pop-tähden Antti Tuiskun Bailantai-konsertit järjestetään kolmen viikon päästä Helsingin Olympiastadionilla 9. ja 10. syyskuuta. Tuotanto on täydessä vauhdissa ja Olympiastadionilla tullaan näkemään ennennäkemätön, spektaakkelimainen kokonaisuus. Konserttipäivinä lavan tulee avaamaan perjantaina 9. syyskuuta Erika Vikman ja lauantaina 10. syyskuuta Ida Paul & Kalle Lindroth. Konserttien aikataulut ovat nyt julki.

Lavarakenteiden varmistuttua konsertteihin on vapautunut myös rajattu määrä katsomopaikkoja. Viimeiset liput ovat nyt myynissä www.lippu.fi/bailantai.

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki

Perjantai 9.9.
klo 18.00 Portit auki
klo 19.15 Erika Vikman
n. klo 21.00 Antti Tuisku

Lauantai 10.9.
klo 18.00 Portit auki
klo 19.15 Ida Paul & Kalle Lindroth
n. klo 21.00 Antti Tuisku

Liput alk. 49,90€
www.bailantai.fi

Erika Vikman 
Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Erika Vikman nimeä kantava, platinaa myynyt debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021. Vikman nähdään tänä syksynä supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa.

Ida Paul & Kalle Lindroth 
Suursuosioon orgaanisella soundillaan noussut Ida Paul & Kalle Lindroth on ollut tänä kesänä yksi festareiden odotetuimmista esiintyjistä. Bändi esiintyi uransa toistaiseksi suurimmalla omalla keikalla Jäähallin loppuun myydyssä Black Boxissa toukokuussa. Duon kovasta nosteesta kertovat lukuisat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, platinaa myynyt kakkosalbumi Vuonna nolla sekä yhteensä peräti neljä Emma-ehdokkuutta. Idan ja Kallen viimeisin single Mä mietin sua on nousi kesällä ilmiömäiseksi TikTok-trendiksi ja suoraan julkaisustaan Spotifyn kakkoseksi.

Lisätiedot: 
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Konserttien promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com