12.8.2022
MONSPIN TUORE SAINAUS NUPPU OINAS JULKAISI UUDEN SINGLEN

Valloittava Nuppu Oinas julkaisi tänään uuden singlen En mä kaadu. Lumoavan äänen omaava Nuppu on Monsp Recordsin tuorein sainaus. Kuuntele viikon päästä Blockfesteillä osana Fresh’22-keikkaa esiintyvän artistin uusi kappale tästä.

Biisi on syntynyt niistä fiiliksistä, kun vaikeuksien hetkellä päättää nähdä tulevassa toiveikkuutta, tekee itsensä kanssa ikään kuin sopimuksen siitä, että ihan sama mitä tapahtuu, niin mä en kaadu. Kappale on kepeä, mutta siinä on syvällinen sanoma, ja toivoisin, että se välittyisi kuuntelijoille.Tämä on myös merkityksellinen kappale itselle, koska se kiteyttää hyvin sen, miten menneisyyden kivut kulkevat aina matkassa mukana ja rakentavat jokaiselle sen omanlaisen polun mitä kuljemme, Nuppu kertoo.

25-vuotias Lappeenrannasta kotoisin oleva Nuppu Oinas on kiinnostava tulokas, jonka musiikki on sekoitus modernia r’n’b:tä, poppia ja räppiä. Nuppu tekee aktiivisesti videoita TikTokiin, ja hänellä onkin palvelussa yli 170 000 seuraajaa. Laulajan urasta kauan haaveillut Nuppu on opiskellut musiikkipedagogiikkaa ja valmistunut muusikoksi. Nuppu oli mukana Monspin ja HMC:n järjestämällä Studio Bootcampilla syksyllä 2021, ja hän on myös featannut Uniikin kappaleella ja julkaissut muutamia singlejä. Viimeisimpänä Nuppua kuultiin mystisen artistin s:sun singlellä yritän vaa ymmärtää. Nupun herkkä ilmaisu ja elämänmakuiset stoorit tuovat ajankohtaista näkemystä siihen, miltä kotimainen uuden aallon hiphop-vaikutteinen musiikki voi kuulostaa nykypäivänä.

Nuppu Oinas:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.com/nuppuoinas

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com