10.8.2022
AINO AREENAN SYKSY TARJOAA YLLÄTYKSIÄ JA ELÄMYKSELLISYYTTÄ – LAADUSTA TINKIMÄTTÄ

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live ja Järvenpäässä sijaitseva monipuolinen tapahtuma-areena Aino Areena aloittivat keväällä 2022 tiiviin yhteistyön. Yhteistyön tuloksena Suomen kirkkaimmat tähdet saapuvat konsertoimaan skandinaavista tyylikkyyttä huokuvan Areenan lavalle lokakuusta 2022 lähtien. Aino Areenan lavalle nousee syksyn aikana Apulanta, Haloo Helsinki, Vesala, Vesterinen yhtyeineen sekä Antti Tuisku ja Erika Vikman.

On mahtavaa päästä starttaamaan tämä syksy näin kovalla artistikattauksella. Olemme odottaneet innolla, että pääsemme vihdoin julkistamaan syksyn konsertit, joiden eteen on tehty keväästä lähtien töitä. Meille on tärkeää pyrkiä tekemään tapahtumat mahdollisimman laadukkaasti ja tavoitteenamme on tuottaa ihmisille ikimuistoisia elämyksiä ja unohtumattomia kohtaamisia. Warnerilta saatu ammattitaito ja tuki ovat meille ensiarvoisen tärkeitä tekijöitä matkalla kohti Suomen kiinnostavinta kohtaamispaikkaa, Aino Areenan liiketoimintajohtaja Antti Lehto sanoo.

Panostamme jokaiseen yksityiskohtaan ja palvelun laadukkuuteen, jotta konserttivierailla olisi mahdollisimman hyvät oltavat. Haluamme tarjota yllätyksellisyyttä ja elämyksellisyyttä aina kun se on mahdollista, laadusta tinkimättä. Me olemme onnistuneet siinä mitä teemme, jos sisään astuessaan konserttivieraamme voivat hetkeksi unohtaa kaiken muun arkisen, ja he voivat vain nauttia juuri siitä hetkestä, yhdessäolosta ja hyvästä musiikista. Meillä on myös kunnianhimoinen tavoite rakentaa Aino Areenan VIP:stä se Suomen paras VIP, ja rohkenen väittää, että me olemme jo hyvässä vauhdissa kohti tätä tavoitettamme, sanoo konserttien markkinoinnista vastaava Alina Kaivoluoto.

Aino Areenan arvomaailmassa näkyy vahvasti yrityksen halu tähdätä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta, ja konserttielämyksistä päästään nauttimaan ympäristöä kuormittamatta. Areenan katolla komeilee 400 aurinkopaneelia, ja tapahtuma-areena lämpiää pääasiallisesti maalämmöllä. Ympäristövastuun lisäksi Aino Areena panostaa myös niin artistien, työntekijöiden kuin konserttivieraidenkin hyvinvointiin sekä turvallisuuteen.

Meille on tärkeää, että tapahtumista voisi nauttia myös tulevatkin sukupolvet. Siksi teemme paljon töitä hiilinegatiivisen tulevaisuuden eteen ja mietimme jatkuvasti uusia tapoja toimia entistäkin ympäristöystävällisemmin. Ympäristövastuun lisäksi panostamme konserttivieraiden turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Emme siedä minkäänlaista syrjintää tai häirintää tapahtumissamme, meillä on siihen nollatoleranssi, Antti Lehto sanoo.

Aino Areenan syksyn 2022 ohjelmisto:

PE 28.10. APULANTA

PE 11.11. HALOO HELSINKI!

PE 2.12. VESALA, VESTERINEN YHTYEINEEN

LA 17.12. ANTTI TUISKU, ERIKA VIKMAN

Konserttien lipunmyynti alkaa perjantaina 12.8. klo 9 Lippupisteessä

Liput alk. 39,90€

Lisätiedot:

Aino Areena
Liiketoimintajohtaja Antti Lehto
050 577 0073, antti@ainoareena.fi

 

AINO AREENA on uusi tapahtuma-areena, joka sijaitsee Järvenpäässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Monipuolinen Aino Areena tarjoaa raamit erilaisille tapahtumille, kuten yritystilaisuuksille, messuille sekä konserteille, mutta kaikkea tekemistä yhdistää kuitenkin ikimuistoiset elämykset ja unohtumattomat kohtaamiset. Ihmiset ovat Aino Areenan sielu, ja Aino Areenan tavoitteena onkin olla tärkeä ja yhteisöllinen kohtaamispaikka, johon on aina helppo ja mukava tulla. Aino Areena pitää nähdä ja kokea omin silmin, sillä Areenan ovien taakse kätkeytyy upea helmi, jota on vaikea kuvailla sanoin.

www.ainoareena.fi

 

Yhteistyössä mukana:

 

WARNER MUSIC LIVE on Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto, jonka artistirosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

www.warnermusiclive.fi

 

Lisätiedot:

Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com