1.7.2022
PYRYTHEKID JULKAISI UUDEN SINGLEN ALL IN

Monsp Recordsin sainaus Pyrythekid julkaisi uuden singlen All In. Singlellä palataan jälleen artistin juurille, kun hän itse soitti konemusiikkia DJ:nä. Singlen tuotannosta vastaavat Pyrythekid, Aaro630 ja lazyyeyee ja sanoituksesta Pyrythekid itse. Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo, voit katsoa sen tästä.

Biisi synty ku vedettiin vaa late night studiosessio ja sit tää biisi tosi randomilla synty sieltä. Biisi itsessään herättää mus vaan sillee hyviä fiiliksiä, et on päässy menee musassa tohon suuntaan huolella. Ja et pääsee tuomaan tota soundia Suomeen, Pyrythekid kertoo.

Viime vuonna YleX:n Läpimurto 2021 -yleisöäänestyksen voittaneen Pyrythekidin ura on ollut nousukiidossa vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Marraskuussa 2020 Gettomasan ja Axel Kalan kanssa julkaistu Monspin debyyttisingle Epäkohtelias on striimannut yli 6 miljoonaa striimiä pysyttyään lähes puoli vuotta Spotifyn top-50 listalla julkaisun jälkeen.

Lataa promokuvat tästä!

Pyrythekid:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com