22.6.2022
RAMSES II WARNER MUSIC LIVEN EDUSTUKSEEN

Platinaa striimanneella Villieläin-debyyttisinglellään tämän vuoden puhutuimmaksi uudeksi artistiksi noussut Ramses II siirtyy Warner Music Liven edustukseen. Hänen promoottorinaan toimii Niko Kovasin, jonka artistirosteriin kuuluvat Ramses II:n lisäksi YoungheartedPete ParkkonenANIArtemeetuAlex MattsonÖveri ja Nuppu Oinas.

– On mahtavaa päästä edustamaan Ramses II:sta livepuolella! On myös ilo ja kunnia päästä mukaan rakentamaan, ja suunnittelemaan menestyksekästä uraa huipputiimin kanssa, Kovasin kommentoi.

Ramses II:n eli Rami Shikebenin ura lähti nousukiitoon kun artistin debyyttisingle Villieläin nousi Spotifyn kärkisijalle Leijonien voitettua jääkiekon MM-kultaa. Artisti pääsi esittämään Villieläimen Leijonien MM-kultajuhlissa Hakametsän Jäähallin parkkipaikan lavalla. Kappale sekä aloitti, että yllättäen Leijonien toiveesta myös lopetti juhlat. Kappale rikkoi kuluvan vuoden siihenastisen Spotifyn päiväkohtaisen striimausennätyksen tiistaina 31.5. keräten yli 179 000 kuuntelukertaa. Platinaa striimannut biisi on yhä Spotifyn toiseksi kuunnelluin kappale Suomessa.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lataa promokuva tästä!

Seuraa Ramses II:sta 
Instagram

Keikat: 
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com

Levy-yhtiö:
Titta Nevala / Kaiku Entertainment
titta@kent.fi / +358 50 473 9454

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Finland
jaana.kapanen@warnermusic.com