10.6.2022
THE RASMUKSELTA UUSI SINGLE RISE – URAN KYMMENES STUDIOALBUMI JULKAISTAAN SYYSKUUSSA

The Rasmus julkaisi tänään uuden kappaleen nimeltä Rise. Kyseessä on energinen rokkiraita, joka on aggressiivisinta The Rasmusta pitkään aikaan. Kappaleen tuotannosta vastaa Desmond Child.

Rise kertoo taistelusta masennusta vastaan. Korona oli viimeinen pisara monille mielenterveysongelmista kärsiville, myös minulle. Musiikkivideossa ”juuria” esittävät tanssijat edustavat pahaa voimaa, jotka yrittävät vetää meidät maan alle. Silti laulussa on positiivinen viesti. Älä anna periksi vaikeuksista huolimatta, Lauri Ylönen kommentoi.

The Rasmuksen kymmenes studioalbumi kantaa niin ikään nimeä Rise. Playground Music julkaisee levyn 23. syyskuuta 2022. Albumin ennakkomyynti alkaa tänään 10. kesäkuuta. Rise julkaistaan CD:nä, vinyylinä ja digitaalisesti.

Albumin ovat tuottaneet Desmond Child ja Joshua. Levyllä kitaraa soittavat sekä Emppu Suhonen että Pauli Rantasalmi.

Myös keikkarintamalla pitää kiirettä! The Rasmus esiintyy Kreikassa 27. kesäkuuta Alice Cooperin, Bonnie Tylerin ja Desmond Childin kanssa ”Desmond Child Rocks The Parthenon” -hyväntekeväisyyskonsertissa.

Lisäksi bändi kiertää koko kesän festareita ympäri Suomea.

30. syyskuuta yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa ja loka-marraskuussa koittaa Euroopan-kiertue.

The Rasmus kuuluu Suomen kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin. In The Shadows -jättihittiä on striimattu yli 130 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa, mikä on hyvin poikkeuksellinen määrä mille tahansa suomalaiselle kappaleelle.

The Rasmus:

Lauri Ylönen – laulu

Aki Hakala – rummut

Emppu Suhonen – kitara

Eero Heinonen – basso

Promokuvat ja kansi: Venla Shalin

 

Lisätiedot ja haastattelut:

ninni@playgroundmusic.com

 

Keikkamyynti:

jake.hannula@warnermusic.com