3.6.2022
ETTA JA ISAAC SENE OVAT TÄMÄN VUODEN KESÄKUMIARTISTIT – YHTEISSINGLE RAKASTELLAAN ULKONA NYT

Spotifyn kuunnelluimmaksi Bändäri-hitillään noussut Etta ja UMK:ssa vakuuttanut Isaac Sene julkaisivat tänään yhteisen singlen Rakastellaan. Kappale on tämän vuoden virallinen YleX Kesäkumibiisi ja sen ensiesitys kuullaan huomenna 4. kesäkuuta YleXPop -tapahtumassa. Etta on tehnyt kappaleen yhdessä tuottajansa KIROn kanssa ja siihen on kuvattu myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Petrus Koskinen. Katso video ja kuuntele biisi täältä.

Haluun tällä biisillä korostaa, että spontaanit yhden illan jutut voi olla myös ihania ja kauniita kokemuksia sukupuolesta riippumatta, eikä likaisia, kuten ne usein ajatellaan, Etta avaa ajatuksiaan kappaleen taustalta.

Minäkin olen ihminen ja painin erilaisten seksuaalisten kysymysten ja epävarmuuksien kanssa, mutta tuntuu että jos esim taiteessani pystyn puhumaan ja tuomaan seksistä ja seksuaalisuudesta keskustelemisen kulttuuria normiksi niin se on tärkeä ja hyvä juttu. On hienoo et Etta kysy just mua tähän!, Isaac Sene jatkaa.

Kesäkumi-kamppanja järjestetään tänä vuonna 27. kertaa ja sen toteuttavat YleX, Suomen Punainen Risti, Syöpäjärjestöt ja Sotilaskotiliitto. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee kampanjaa.

On iso kunnia olla vuoden 2022 kesäkumiartisti ja sitä kautta jakaa tietoa turvallisesta seksistä. Kesäkumi-kamppanjan sanoma on super tärkeä. Kun olin nuorempi, muistan et kesäkumibiisit oli kohokohta mun ja mun frendien kesässä – mietittiin aina yhdessä kuka tekee seuraavan kesäkumibiisin. Tää on mulle iso juttu!, Etta kertoo.

Minulle kampanjassa on tärkeää se, että haluan olla edustamassa ajatusta ja näkökulmaa, jossa oma seksuaalisuus voi olla melko rajatonta ja koska se on herkkä asia niin sen kanssa on tosi tärkeää että se on turvallista, Isaac Sene lisää.

Etta ja Isaac Sene esiintyvät huomenna Jyväskylässä järjestettävässä YleXPopissa klo 21:55 sekä YleXPopin virallisilla jatkoilla. YleXPopin esitys nähdään suorana Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

Etta:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/etta

Isaac Sene:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/isaacsene

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt / Etta:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt / Isaac Sene:
Stella Kylä-Liuhala
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikkamyynti / Etta
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com