24.5.2022
WARNER MUSIC LIVE JA AINO AREENA ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live ja Järvenpäässä sijaitseva monipuolinen tapahtuma-areena Aino Areena ovat aloittaneet tiiviin yhteistyön, joka tuo Suomen kirkkaimmat tähdet skandinaavista tyylikkyyttä huokuvan Areenan lavalle. Samalla Aino Areena ottaa askeleen eteenpäin matkallaan Suomen kiinnostavimmaksi kohtaamispaikaksi.

Warner Music Liven ja Ainon Areenan 1. kesäkuuta alkavasta yhteistyöstä päästään nauttimaan syksystä 2022 alkaen. Aino Areenan tulevan syksyn tapahtumakalenteri täydentyy lähiaikoina julkistettavista eturivin artistien konserteista. Tavallisten lippujen lisäksi myyntiin tulee myös VIP-paketteja sekä aitioita, jotka sopivat erityisesti yrityksille sekä isommille seurueille. VIP-vieraat pääsevät nauttimaan keikoista omilta aitiopaikoilta Areenan parvelta – tai jopa saunan lauteilta! Tapahtumien lipunmyynti alkaa kesän jälkeen.

 On mahtavaa, että pääkaupunkiseudulle on noussut näin hieno ja ainutlaatuinen tapahtuma-areena. Aino Areena tarjoaa hienot puitteet monenlaisille keikoille. On mahtavaa päästä rakentamaan Aino Areenan konserttiohjelmistoa yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa, sanoo Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen.

– Olemme todella iloisia päästessämme tekemään yhteistyötä Warner Music Liven huippuammattilaisten ja Suomen hienoimman artistirosterin kanssa. Meille on tärkeää pyrkiä tekemään tapahtumat mahdollisimman laadukkaasti ja tavoitteenamme on tuottaa ihmisille ikimuistoisia elämyksiä ja unohtumattomia kohtaamisia. Myös ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat Aino Areenan arvojen keskiössä, ja tapahtumia tehdään tulevat sukupolvet huomioiden. En voisi kuvitella meille Warner Music Liveä parempaa kumppania Aino Areenalle, Aino Areenan liiketoimintajohtaja Antti Lehto sanoo.

Mediakuvat: 
Lataa kuvat täältä.

Lisätiedot: 
Warner Music Live
Key Account Manager Kari Hoikka
+358 40 069 4753, kari.hoikka@warnermusic.com

Aino Areena
Liiketoimintajohtaja Antti Lehto
050 577 0073, antti@ainoareena.fi

WARNER MUSIC LIVE on Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto, jonka artistirosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth. www.warnermusiclive.fi

AINO AREENA on uusi tapahtuma-areena, joka sijaitsee Järvenpäässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Monipuolinen Aino Areena tarjoaa raamit erilaisille tapahtumille, kuten yritystilaisuuksille, messuille sekä konserteille, mutta kaikkea tekemistä yhdistää kuitenkin ikimuistoiset elämykset ja unohtumattomat kohtaamiset. Ihmiset ovat Aino Areenan sielu, ja Aino Areenan tavoitteena onkin olla tärkeä ja yhteisöllinen kohtaamispaikka, johon on aina helppo ja mukava tulla. Aino Areena pitää nähdä ja kokea omin silmin, sillä Areenan ovien taakse kätkeytyy upea helmi, jota on vaikea kuvailla sanoin. www.ainoareena.fi