11.5.2022
ERININ UUSI BIISI MUISTUTTAA, ETTÄ RAKKAUTEEN KUULUU MYÖS VAIKEITA PÄIVIÄ

Erin julkaisee perjantaina 13. toukokuuta uuden singlen Päivii niit. Kappale kiteyttää sen, että elämään ja rakkauteen kuuluu myös vaikeita päiviä.

On okei, että hetkittäin kaikki ottaa päähän ja tuntuu raskaalta. Tässä biisissä ei kauhistella negatiivisia fiiliksiä vaan todetaan, että ne ovat osa elämää siinä missä ne hyvätkin. On myös hienoa, jos jakaa elämänsä sellaisen ihmisen kanssa, jonka edessä voi turvallisin mielin näyttää negatiivisetkin tunteensa ja ajatuksensa, Erin sanoo.

Erin on säveltänyt kappaleen Jukka Immosen ja Rzyn kanssa, sanat ovat Erinin ja Tiina Vainikaisen. Tuotannosta vastaavat Jukka Immonen ja Rzy.

Erin valmistelee parhaillaan uutta albumia, joka julkaistaan loppukesästä. Katso Erinin tulevat keikat täältä!

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen albumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Hänen toinen pitkäsoittonsa Sä osaat! on ylittänyt tuplaplatinarajan. Erinin edellinen albumi, kultarajan ylittänyt Seliseli, ilmestyi vuonna 2016, joten fanit odottavat jo malttamattomina uutta levyä.

Erinin somet
Facebook
Instagram

warnermusic.fi/erin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Mikko Korpi
mikko.korpi@warnermusic.com

Management:
Manage Me / Carla Ahonius
carla@manageme.fi