5.5.2022
CHISULTA MAHTIPONTINEN UUSI SINGLE – ENSIESITYS PERJANTAINA EMMA GAALASSA

Loppuvuoteen sijoittuvat jäähyväiskeikkansa maanantaina julkistanut Chisu ilahduttaa fanejaan uudella musiikilla. Artistilta saadaan huomenna perjantaina mahtipontinen ja sykähdyttävä Mun kulta -single, joka saa ensiesityksensä Emma Gaalassa samana iltana.

Kappaleen jylhästä tuotannosta vastaa Jori Sjöroosin ja Chisun yhteinen tuotantoduo ROOS+BERG. Kappaleella Chisu käsittelee itsensä kuuntelemisen merkitystä: “Mun kulta sopii täydellisesti tähän hetkeen mun uralla: pysähtymiseen, oivaltamiseen, irtipäästöön ja vapautumiseen. Biisi merkitsee mulle itseni äärelle pysähtymistä ja kuuntelemista – sitä että oon täydellinen juuri nyt ja juuri tällaisena, enkä enää hylkää itseäni tai mulle tärkeitä asioita kasvattaakseni statustani tai hakeakseni ulkopuolisten hyväksyntää.

Lauluntekijä, tuottaja ja valovoimainen esiintyjä Chisu on yksi Suomen arvostetuimmista pop-artisteista. Uransa aikana hänet on palkittu 12 Emmalla ja hän on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja -Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta ja kappaleita kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kertaa. Uutta musiikkia Chisulta kuultiin viimeksi kesällä 2021 Mysteeri-singlen muodossa sekä samana syksynä Vain elämää -kaudella.

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Sebastian Johansson

Freeze Chisu – jäähyväiskeikat
To 1.12. Helsinki, Tavastia
Pe 2.12. Helsinki, Tavastia
La 3.12. Helsinki, Tavastia
Liput alk 54,90€

Liput nyt myynnissä Tiketissä!

Chisu:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Virpi Immonen / Fullsteam Management
virpi@fullsteam.fi