2.5.2022
CHISUN JÄÄHYVÄISKEIKAT NÄHDÄÄN TAVASTIALLA VUODEN LOPUSSA

Suomen merkittävimpiin pop-artisteihin lukeutuva Chisu jäädyttää tänä vuonna menestyksekkään soolouransa. Freeze Chisu -jäähyväiskeikat nähdään 1.12.-3.12. Tavastialla Helsingissä. Keikkojen liput tulevat myyntiin torstaina 5.5. klo 9.

Useita loppuunmyytyjä keikkapaikkoja kattaneen viimeisen klubirundinsa juuri päättänyt Chisu kommentoi tulevaa seuraavasti: ”Viimeisten keikkojeni ennakkovalmistelut sekä itse show tulee olemaan hyvin harkittu ja suuritöinen tapahtuma, jossa tasapainoillaan performanssin sekä peruskeikan välillä, enkä pitänyt ajatuksesta, että saisin esittää tämän upean kokonaisuuden mahdollisesti vain yhden kerran jollain isommalla areenalla. Tunnen myös olevani parhaimmillani klubikeikoilla, joten Tavastia tuntui luontevalta paikalta viimeisen Chisu-vuoteni loppuhuipentuman paikaksi.”

Tavastian ohjelmavastaava Mikko Merimaa iloitsee Chisun viimeisen vuoden huipennuksesta: ”Tavastia-klubilla on suuri kunnia toimia näin upean artistin jäädytysseremonian alttarina. Chisu on jättänyt jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin ja on upeaa päästä todistamaan läpileikkausta monipuolisen uran varrelta.

Näyttävän liveshown lisäksi kävijät pääsevät sukeltamaan Chisun visuaaliseen maailmaan keikkojen vallatessa Tavastian kokonaisvaltaisesti. Tavastian viereisessä Ilves-ravintolassa tarjoillaan myös marras-joulukuussa Chisun suunnittelema artistimenu.

Chisu ilahduttaa tällä viikolla fanejaan myös uuden musiikin muodossa. Artisti julkaisee perjantaina 6.5. mahtipontisen Mun kulta -singlen, joka saa ensiesityksensä Emma Gaalassa samana iltana.

Freeze Chisu
To 1.12. Helsinki, Tavastia
Pe 2.12. Helsinki, Tavastia
La 3.12. Helsinki, Tavastia

Liput alk 54,90€
Liput tulevat myyntiin 5.5. klo 9 Tiketistä

Chisu:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Virpi Immonen / Fullsteam Management
virpi@fullsteam.fi