29.4.2022
PYRYTHEKIDIN UUDELLA JULKAISULLA PALATAAN AJASSA TAAKSEPÄIN

Monsp Recordsin nosteessa oleva artisti Pyrythekid julkaisi tänään uuden singlen Tipsy. Single on Pyrythekidin ensimmäinen julkaisu KID 2 -albumin jälkeen. Sinkulla palataan aiemmilla albumeilla kuultuun tyyliin, missä yhdistyvät teknomusiikin elementit räppäämisen kanssa.

Kyseessä ei ole mikään tunteellinen biisi, mutta itsestäni tuntuu että tää on jollain tapaa ensimmäinen biisi, missä palataan ajassa paljon taaksepäin omassa elämässäni ennen räppiä. Palataan aikaan kun vielä aktiivisesti tein ja soitin itse konemusiikkia, Pyrythekid kertoo.

Viime vuonna YleX:n Läpimurto 2021 -yleisöäänestyksen voittaneen Pyrythekidin ura on ollut nousukiidossa vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Marraskuussa 2020 Gettomasan ja Axel Kalan kanssa julkaistu Monspin debyyttisingle Epäkohtelias on striimannut yli 6 miljoonaa striimiä pysyttyään lähes puoli vuotta Spotifyn top-50 listalla julkaisun jälkeen.

Lataa promokuvat täältä!

Seuraa Pyrythekidiä:
Spotify 
Instagram
Warner Music

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com