28.4.2022
STIG POLKAISEE VAPUN KÄYNTIIN UUDELLA BIISILLÄ!

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG polkaisee vapun juhlinnan käyntiin julkaisemalla tänä yönä uuden singlen No en. STIG on tunnettu samaistuttavista lyriikoistaan ja mukaansatempaavista melodioistaan, eikä uusi kappale tee poikkeusta! STIG on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Kyösti Salokorven ja Jonas Olssonin kanssa.

– Biisi on iloinen ralli kevään juhliin ja tanssiaisiin!, STIG kertoo.

STIG ihastutti syksyllä 2020 suositussa Vain Elämää -ohjelmassa. Kauden aikana kuultiin toinen toistaan upeampia versiota kappaleista, mutta yhdeksi kauden ehdottomista hiteistä nousi STIG:in versio Arja Korisevan legendaarisesta Kuningaskobra -biisistä. Pian platinaa striimannut kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotify top50 -listan kärkeen, jossa se pysytteli ensimmäisellä sijalla useita päiviä. STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Roy OrbisonPuumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers).

STIG:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/stig

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com