28.4.2022
DAVI ON BABYFACEN UUSI KIINNITYS – ”KYSYY” FEAT. ETTA ULKONA HUOMENNA 29.4.

Babyfacen uusi artistisainaus DAVI julkaisee koukuttavan singlen KYSYY (feat. Etta) huomenna perjantaina 29.4. Kappaleella on mukana muun muassa Prinsessa ja Ämmä -hiteistään, Pihlajan kanssa Spotifyn ykköseksi Bändäri-biisilläkin hetki sitten noussut Etta. KYSYY-kappaleen tuotannosta vastaavat Fractious FrankRuubenCash.

– Oon aina halunnut collaboida Etan kaa, mutta oli tärkeetä että asiat tapahtuu luonnollisesti ja oikeella hetkellä, DAVI kuvailee.

– Davi on mulle tuttu jäbä entuudestaan ja meil on ollu jo hetken aikaa tarkotus tehä yhes musaa. Muistan ku mun uran alkuvaiheessa jo Davi sendi mulle sen demoja. Se lähetti tän biisin mulle viime vuoden lopussa ja sanoin heti et sovitaa sessari, koska fiilasin sitä heti iha kybäl, Etta kommentoi biisiä ja sen syntyä.

DEEZYDAVIDINA aikaisemmin tunnettu melodista trap-musiikkia tekevä DAVI on parikymppinen helsinkiläisartisti, joka tuli alun perin tunnetuksi featattuaan ystävänsä Cledoksen läpimurtodebyyttisinglellä Töis vuonna 2017. Karismaattinen artisti on sittemmin julkaissut Faijas kyselee ja Stadii junal -tuplasinglen sekä BoiVIILEIN-EP:n. Ensimmäinen DAVI-artistinimellä viime vuonna julkaistu Exit-single nousi räjähdysmäiseksi ilmiöksi mm. Tiktokissa ja sitä on striimattu Spotifyssa jo reilusti yli miljoona kertaa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Felix Bardy

DAVI somessa:
Instagram
Spotify
Tiktok 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com