26.4.2022
KRAPIN PUUTARHAJUHLAT JULKISTAA LISÄÄ ESIINTYJIÄ

Elokuussa Tuusulanjärven rannalla vietetään ensimmäistä kertaa kaksipäiväisiä Krapin Puutarhajuhlia. Krapin alueen tunnelmallisissa puitteissa 19.-20. elokuuta järjestettävä festivaali julkisti ensimmäiset esiintyjät joulukuussa, joten nyt on aika täydentää artistikattausta. J. KarjalaisenKaija KoonReino Nordinin ja Erinin lisäksi Krapin Puutarhajuhlilla tullaan näkemään myös Pohjola-kappaleellaan ilmiömäisen vastaanoton saanut Olli Halonen, tarttuvista melodioista ja arkirealistisista sanoituksistaan tutuksi tullut Maustetytöt sekä juuri 30-vuotisjuhliaan viettänyt Sir Elwoodin hiljaiset värit.

Krapin alueen idyllinen pihapiiri on kuin tehty elokuista puutarhajuhlaa varten. Kahden päivän aikana luvassa on monenlaisia kulttuuri- ja ruokaelämyksiä sekä pihalla että Pajassa, Mankelissa ja Krapihovissa. Kesäfestivaalin ohjelmisto on pääesiintyjien osalta valmis, mutta muuta ohjelmaa pienemmillä estradeilla julkistetaan vielä kevään ja kesän aikana. Tapahtuman lipunmyynti on lähtenyt vilkkaasti käyntiin, mm. illallispaketit ovat jo liki loppuunmyytyjä.

– Haluamme tarjota laadukkaan ja viihtyisän puutarhajuhlan. Tavoitteena on luoda uudenlainen ja rento kesäjuhla, jossa voi nauttia festivaalitarjonnasta idyllisissä puutarhajuhlatunnelmissa. Uskomme että Krapin tunnelmallinen miljöö ja kulttuurihistoria yhdistettynä herkulliseen ruokaan ja huippuartistien keikkoihin on lyömätön yhdistelmä, sanovat tapahtuman herättämästä kiinnostuksesta iloitsevat Krapin Pajan yrittäjät Anu ja Altti Uhlenius.

Puutarhajuhlista ja Krapin vieraanvaraisuudesta voi nauttia joko yhtenä iltana tai koko juhlien ajan. Juhlaillat huipentuvat maamme suosituimpien artistien konsertteihin. Vierailuun voi halutessaan yhdistää ruokailu- ja majoituspaketteja tai vain nauttia loistavasta musiikista ja hyvistä tarjoiluista.

Krapin Puutarhajuhlat 2022 
– Makea kesäfestivaali
Pe 19.8. Kaija Koo, Reino Nordin, Maustetytöt
La 20.8. J. Karjalainen, Erin, Sir Elwoodin hiljaiset värit, Olli Halonen

Yhden päivän lippu alk. 49,00€
Illallispaketit alk. 84,00€
Katso lipunmyynnin ja illallispakettien lisätiedot osoitteesta www.krapinpaja.fi
Puutarhajuhlat järjestävät Krapi, Krapin Paja ja Warner Music Live.

www.krapi.fi
www.krapinpaja.fi
www.warnermusiclive.fi

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Krapin Paja:
Anu Uhlenius
anu.uhlenius@krapinpaja.fi