25.4.2022
MICHAEL MONROE JUHLISTAA 60-VUOTISPÄIVÄÄNSÄ KOMEALLA HELSINGIN JÄÄHALLIN JUHLAKEIKALLA!

Legendaarinen rock-ikoni Michael Monroe täyttää kesällä 60-vuotta ja juhlistaa merkkipaalua komealla 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa perjantaina 23. syyskuuta. Keikalla tullaan kuulemaan lukuisia kappaleita sekä Hanoi Rocksin tuotannosta että Michael Monroen koko soolouran varrelta. Settilistalla on myös sellaisia biisejä, mitä Monroen keikoilla ei aiemmin ole kuultu. Noin kahden tunnin kestoinen keikka mahdollistaa monen Michael Monroe –klassikon kuulemisen saman illan aikana. 60-vuotisjuhlakeikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 2. toukokuuta klo 9.00.

Ainutlaatuisella 60-vuotisjuhlakeikalla Monroeta säestää suurimmilta osin hänen pitkäaikainen bändinsä, Sami YaffaKarl RockfistRich Jones ja Steve Conte. Lavalle nousee lisäksi myös Monroen kanssa vuosien varrella yhteistyötä tehneitä huippumuusikoita niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta. Spesiaalin 60-vuotisjuhlakeikan tunnelman viimeistelee maailmalla menestyneen Mikki Kuntun suunnittelemat valot.

Rocklegenda Michael Monroe on yksi historian menestyneimmistä suomalaismuusikoista, jota mm. Wall Street Journal on kutsunut maailman kunnioitetuimmaksi rock-tähdeksi. Energisen ja omaa tietään kulkevan rocktähden ura alkoi vuonna 1979 perustetun Hanoi Rocksin solistina. Monien maailmanmaineeseen nousseiden yhtyeiden esikuvana toimineen Hanoi Rocksin hajottua vuonna 1984 rumpali Razzlen tapaturmaisen kuoleman jälkeen, siirtyi Monroe menestyksekkäälle soolouralle. Viimeiset reilut kymmenen vuotta Monroe on tehnyt yhteistyötä huippulahjakkaan bändin kanssa, jonka kanssa äänitetty uusi I Live Too Fast To Die Young -albumi julkaistaan perjantaina 10. kesäkuuta. Levyn ensimmäisenä singlenä on julkaistu kappale Murder The Summer of Love, jonka voi kuunnella täältä.

Michael Monroe 60-vuotisjuhlakeikka 
Helsingin jäähalli
Pe 23.9.2022
Ovet klo 18.00

Liput alk. 49,90 €
Lipunmyynti alkaa 2.5. klo 9 Lippupisteessä.
www.warnermusiclive.fi/michaelmonroe

Mediakuva täältä!
Kuva: Bo Stranden

Michael Monroe: 
michaelmonroe.com
Facebook 
Twitter
Instagram

Promoottori: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com