21.4.2022
SUPERSUOSITTU ABREU JULKAISEE TÄNÄ YÖNÄ ODOTETUN UUDEN SINGLEN KAIKKI PAITSI SYDÄN

Suomenkielisen uransa huipulla oleva ABREU julkaisee tänä yönä odotettua uutta musiikkia. Kaikki paitsi sydän on artistin ensimmäinen oma singlejulkaisu viime syksyn supersuositun Vain Elämää -kauden ja platinaa striimanneen 20 Ave Mariaa -kappaleen jälkeen. Hän on kirjoittanut uuden biisin yhdessä Iivari Suosalon ja Hanna Johteen kanssa ja sen on tuottanut Los Rollos. Kuuntele tiiseri kappaleesta täältä.

On mahtavaa päästä julkaisemaan omaa uutta musaa yli vuoden jälkeen! Tää biisi kertoo ihmissuhteesta, jossa molemmat osapuolet ovat jollain tavalla rikkinäisiä. Biisin minä on tottunut siihen, että rakkaus satuttaa, eikä hän vaadi toiselta osapuolelta paljon mitään. Ne maagiset hetket, kun kaikki on hyvin, luovat aina uskoa tulevaisuuteen, uudestaan ja uudestaan.”

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Tämä näkyi myös syksyn 2021 supersuositulla Vain Elämää -kaudella, jossa ABREU nousi yhdeksi kauden suosikiksi – hänen esityksensä keräsivät huikeaa palautetta, biisit striimasivat eniten koko kauden aikana Spotifyssa ja Levoton tyttö feat. Evelina Nelli Matula nousi radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

ABREUn edellinen albumi, tuplaplatinaa striimannut Teipillä tai rakkaudella julkaistiin marraskuussa 2019. Albumilta löytyy useampi hittibiisi, kuten Yhen elämän juttuSytyn ja Amor Amor feat. cledos.

ABREU lähtee ensi kesänä mittavalle kiertueelle, joka kattaa koko Suomen. Katso ajankohtainen keikkalista täältä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Tero Ahonen

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/abreu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com