20.4.2022
THE RASMUKSELLE ENSIMMÄINEN KOTIMAAN HALLIKEIKKA SYYSKUUSSA!

Suomea kevään Euroviisuissa edustava The Rasmus kuuluu kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiimme, joka on muualla maailmassa soittanut omia hallikeikkoja jo vuosia. Ensi syksynä tilanne korjautuu myös Suomen osalta, kun The Rasmus soittaa ensimmäisen oman hallikeikkansa kotimaassaan Helsingin jäähallissa perjantaina 30. syyskuuta. Jäähallin Black Boxissa järjestettävän ikärajattoman keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 25. huhtikuuta.

– Olemme super-innoissamme, että pääsemme soittamaan legendaariseen Helsingin jäähalliin. Tätä on odotettu vuosia! Settiin olemme valinneet isojen hittien lisäksi myös yhtyeen alkuaikojen tuotantoa. Nyt on tiedossa sellainen show, jota kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan kauempaakin!, yhtye kommentoi.

The Rasmus
Helsingin jäähalli, Black Box
Pe 30.9.2022
Ovet klo 18.00

Liput alk. 59,90€
Liput tulevat myyntiin maanantaina 25.4. klo 10 Lippupisteessä.

Kymmenettä albumiaan parhaillaan valmisteleva The Rasmus tunnetaan muun muassa kappaleista F-F-F-FallingSail AwayLivin’ In a World Without You ja In The Shadows, joka rikkoi viime vuonna 100 miljoonan striimin maagisen rajan Spotifyssa. Aiemmin vastaavan rajapyykin on ylittänyt vain pari suomalaisbiisiä. Lisäksi yhtyeen tuore Jezebel-hitti on noussut lukuisten radioiden soittoon niin Suomessa kuin maailmallakin. Muun muassa saksalaiset radiokanavat soittavat Jezebeliä niin tiuhaan, että kappale on noussut maan rock-radioiden listalla sijalle 5. Kaiken kaikkiaan vuonna 1994 perustettu The Rasmus on urallaan myynyt yli viisi miljoonaa albumia.

Bändin kokoonpano:
Lauri Ylönen – laulu
Aki Hakala – rummut
Eero Heinonen – basso
Emppu Suhonen – kitara

The Rasmus:
www.warnermusiclive.fi/therasmus
www.therasmus.com
Instagram
Facebook

Mediakuvat täältä!

Keikan promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:  
Antti Eriksson / Backbone Management
antti@backbonemanagement.fi

Yhtyeen haastattelut: 
Ninni Wetterstrand / Playground Music
ninni@playgroundmusic.com