20.4.2022
MIKKO HARJUN ELÄÄ-SINGLE MUISTUTTAA NAUTTIMAAN ELÄMÄSTÄ

Voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu Mikko Harju julkaisee uuden ELÄÄ-singlen perjantaina 22. huhtikuuta. Laulu linkittyy nimensä mukaisesti vahvasti ajatukseen siitä, että elämästä kannattaa nauttia.

ELÄÄ-biisi on tehty myös itselleni muistutukseksi siitä, että elämän tarkoitus on elää eikä pelätä turhaan. Toivon, että pystyn jatkossakin heräämään jokapäiväiseen elämän virtaan sillä ajatuksella, että annan sen kuljettaa mukanaan, Mikko Harju sanoo.

Kappaletta ovat Mikon lisäksi olleet kirjoittamassa Lasse Kurki ja Juho Raja, biisin on tuottanut Samuli Sirviö.

Mikko Harjun kappale Anna mennä lennä soi myös tiuhaan vuoden 2022 talviolympialaisten tv-lähetyksissä. Sen myötä se alkoi sekä trendata TikTokissa että nousi Spotifyn top 50 -listalle.

Kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Mikko Harjun esikoisalbumi Sinä olet elämä on ylittänyt platinarajan ja siltä löytyvät tuplaplatinaa striimanneiden hittien Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi muun muassa platinarajan ylittänyt kappale Sinä riität.

Mikko Harju somessa:
Instagram
TikTok
Facebook
warnermusic.fi/mikko-harju

Lisätiedot:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com