8.4.2022
ÖVERI JULKAISI JALKAPALLOLEGENDA ZIDANELLE OMISTETUN SINGLEN

Etenee Recordsille kiinnitetty rap-duo Överi julkaisi tänään ylistyslaulun ranskalaiselle jalkapallolegenda Zidanelle. Kesäinen biisi huokuu Jalkapallon MM-kisojen tunnelmaa ja esittelee duosta uuden tanssittavamman puolen.

Zidane on pelaajana henkilö, jonka saavutuksia katsomme ylöspäin ja kerromme biisissä siitä, kuinka paljon lapsena tahdoimme olla hänen kaltaisiaan. Meistä ei unelmistamme ja panoksestamme huolimatta tullut ammattijalkapalloilijoita, mutta musiikin tekemisen myötä meistä voi kuitenkin vielä tulla lapsuutemme unelmien kaltaisia tähtiä ja jopa legendoja. Biisin idea siis kehkeytyy siihen, että unelmamme ovat vaihtuneet, mutta päämäärä edelleen sama”, Överi kertoo kappaleen taustasta.

Kappaleen on tuottanut duon luottotuottaja Kim ”Chimbo” Mannila. Parikymppisten Migen ja Oskarin muodostaman Överin tunnetuimmaksi kappaleeksi on noussut yhdessä Averagekidluken kanssa tehty Milanost Pariisiin. Duon kiehtova soundi ja koukuttavat melodiat yhdistettynä kansainvälisiin biitteihin tekee siitä ehdottomasti seuraamisen arvoisen tulokkaan Suomen rap-kentällä.

Lataa promokuvat täältä!

Kuuntele biisi täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com