4.4.2022
AHTIN SUOSITTU MAANANTAI SESSARIT -VIDEOSARJA SAA JATKOA UUDELLA VIDEOLLA

Nuori porvoolaislähtöinen artisti AHTI julkaisi uuden Maanantai sessarit -videon tänään maanantaina. Youtubesta tuttu sarja saa jatkoa Maanantai sessarit 6 (Gang) -nimisellä julkaisulla ja se on julkaistu nyt myös Spotifyhin ensimmäistä kertaa.

Singlen ovat tuottaneet Tommi Kaukua ja Jimbo, biisin on kirjoittanut AHTI itse. Kappaleella AHTI leikittelee sanoilla kekseliäästi ja näyttää todelliset taitonsa räppärinä ja kirjoittajana.

Mun veli Jimbo lähetti tekemänsä tuotantodemon biitistä ja kirjoitin biisin samalta istumalta. Biisi kertoo yhteisöllisyydestä ja on kunnianosoitus ystäville ja kavereille. Halusin kuvata videon mun kotikaupungissa Porvoossa niin, että otan mukaan mun frendit. Tää biisi on puhdasta sylkemistä ja sen takia oiva jatkumo Maanantai sessarit -sarjalle, AHTI kertoo.

YleX läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi vuonna 2020 valittu AHTI noteerattiin Youtubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantai sessarit -videoiden myötä. AHTI julkaisi myös viime vuonna hitiksi nousseen Matkustaja feat. Aksel Kankaanranta -kappaleen, joka ylittää pian platinarajan ja soi edelleen radioissa.

AHTI:
Instagram
TikTok
Spotify
Youtube
warnermusic.com/ahti

Promokuvat tästä!

Kuuntele biisi ja katso video tästä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emil Tiukkanen / Warner Music Finland
emil.tiukkanen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com