25.3.2022
YLEX:N LÄPIMURTOLISTAUKSEEN NOUSSUT FIGARO JULKAISI VIIMEISEN SINGLEN TULEVALTA DEBYYTTIALBUMILTAAN

YleX:n läpimurtolistaukseen 2022 noussut mielenkiintoinen laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi tänään viimeisen singlensä Majakka ennen tulevaa debyyttialbumiaan. Kuuntele uusi single täältä. Figaro on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen itse ja tuottanut sen yhdessä Mikko Koivusen kanssa.

“Majakka syntyi jonain katkeransulosena aamuyön hetkenä melkein yheltä istumalta. Halusin tehä biisin siitä, miten rakkaus näyttäytyy mulle. Se usein tulee apuun kaikkein vaikeimmalla hetkellä.”

Etenee Recordsille sainattu Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

Figaro julkaisi debyytti-EP:nsä, Kaikki tai ei mitään, joulukuussa 2020. EP esitteli kuulijoille Figaron erilaisia puolia biisinkirjoittajana ja kappaleilla olivat feattaamassa PyhimysMelo ja Etta. Vuonna 2021 artisti oli aktiivinen ja julkaisi useamman singlen, kuten koskettavan Kaks toisillemme hellää -dueton yhdessä Vesalan kanssa. Viimeisin single Sähköö kertoi mukaansa vievästä vetovoimasta ja se nousi soittoon Yle Suomelle.

Oman tuotantonsa lisäksi Figaro tekee musiikkia myös lukuisille muille artisteille – viimeisimpänä esimerkiksi Vesalan Totuuksia PopmusiikistaReino Nordinin Taivas itkee ja costeen Elämä on hetken ihanaa.

Katso ajankohtainen keikkalista täältä.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Julius Konttinen

Figaro:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/figaro

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Figaron keikkamyynti:
Arsalan Azizi / Warner Music Live
arsalan.azizi@warnermusic.com