23.3.2022
ARVOSTETTU POP-IKONI CHISU JÄÄDYTTÄÄ SOOLOURANSA TÄNÄ VUONNA

Merkittävän jäljen kotimaiseen pop-musiikkiin jättänyt, Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Chisu jäädyttää soolouransa tänä vuonna. Chisun tapahtumarikas viimeinen vuosi käynnistyy tänä perjantaina alkavalla klubikiertueella, jonka jälkeen hän nousee kesällä useiden festivaalien lavoille. Chisu ilahduttaa kuulijoita keväällä myös uuden musiikin muodossa. Vuosi saa arvokkaan loppuhuipennuksen, josta tiedotetaan myöhemmin.

Chisu kertoo, että päätös lopettamisesta on muhinut jo vuosia:

 Mä olen Chisu ja tuun aina olemaan, mutta minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja. Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi. En halua puhua lopettamisesta vaan käytän mieluummin sanaa ”jäädyttäminen”, sillä lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä. Oon loputtoman kiitollinen kappaleista ja teksteistä, joita sain kuulla ja ilmentää tähän meidän maailmaamme. Ne on tuoneet mulle ja monille lohtua ja vastauksia pimeään unohtamatta iloa. Siksi haluan vielä vuoden 2022 juhlia täysillä häikäisevän yleisöni kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa. Vuoden lopussa jäädytämme yhdessä tähänastisesti rakkaimman sekä opettavaisimman projektini.

Chisun viimeinen klubikiertue nähdään seuraavilla paikkakunnilla:

Pe 25.3. Ikaalinen, Ikaalinen Spa Arena
La 2.4. Helsinki, Tavastia
La 9.4. Silja Line, Baltic Princess
La 16.4. Nivala, Tuiskula
To 21.4. Espoo, Sellosali
Pe 22.4. Lahti, Möysän Musaklubi
La 23.4 Kuopio, The Circus
To 28.4. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 29.4. Tampere, Olympia
La 30.4. Turku, Logomo

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/chisu

Lauluntekijä ja tuottaja Chisu on yksi Suomen arvostetuimmista pop-artisteista. Uransa aikana 12 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja -Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta ja kappaleita kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kertaa.

Lataa promokuva täältä!

Chisu:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com