22.3.2022
WARNER MUSIC LIVE LAAJENTAA TOIMINTAANSA VIROON

Suomen suurin kotimaisia artisteja edustava ohjelmatoimisto Warner Music Live laajentaa toimintaansa Viroon.

Warner Music Liven toimintaa Virossa alkavat luotsata pitkän linjan keikkamyyjä Karl Sirelpuu sekä promoottorit Anton Must ja Mihkel Sirelpuu. Warner on jo pidempään tehnyt yhteistyötä heidän yhtiönsä Smuuvin kanssa, joten yhteistyö syvenee entisestään. Warner Music Live Estonian artistirosteriin kuuluvat heti alusta alkaen muun muassa paikalliset suosikkiartistit AndreasAnettAriadnegameboy tetrisGram-Of-Funjonas.f.k.Karl KillingMinimal WindRahelRaul Ojamaa ja Trad.Attack!.

– Warner avasi vastikään Viroon uuden toimiston ja on tehnyt menestyksekkäästi töitä paikallisen musiikin saralla. Tämä tekee luonnolliseksi myös sen, että livetoimintomme laajentuvat markkinoille. Baltian alueella on laajasti potentiaalia sekä perinteisen keikkamyynnin että tapahtumien osalta, Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen sanoo.

– Olemme todella innoissamme mahdollisuudesta työskennellä yhdessä kansainvälisen ja Suomessa erittäin arvostetun livetoimijan kanssa, Karl Sirelpuu jatkaa.

Warner Music Live Estonia toimii yhteistyössä levy-yhtiö Warner Music Balticsin kanssa, mutta edustaa riippumattomasti ja laaja-alaisesti myös muiden levy-yhtiöiden artisteja ja eri genrejä kuten Suomessakin.

– On upeaa saada Warner Music Balticsin yhteyteen täyden palvelun ohjelmatoimisto. Suomen esimerkin tavoin uskomme livetoiminnan mahdollistavan jatkossa entistäkin laajempia panostuksia kotimaiseen musiikkiin Viron ja koko Baltian markkinoilla. Viro on täynnä upeita ja aktiivisesti keikkailevia artisteja, joita haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla sekä keikkamyynnin että promotoitujen keikkojen osalta, Warner Music Balticsin General Manager Mikko Manninen sanoo.

Warner Music Liven rosteriin Suomessa kuuluu noin 70 artistia, muun muassa Antti TuiskuBEHMCledosEllinooraMikael Gabriel ja Kaija Koo.

Lisätietoja: 
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

www.warnermusiclive.ee