18.3.2022
MAIJA VILKKUMAAN UUSI KAPPALE 1973 KERTOO TÄYTTYMÄTTÖMÄSTÄ KAIPAUKSESTA

Kappale on nimetty Vilkkumaan syntymävuoden mukaan

Maija Vilkkumaa julkaisee tänään perjantaina 18.3. syntymävuotensa mukaan nimetyn, vastustamattoman singlen 1973. Atso Soivion tuottamalla kappaleella kaivataan tanssilattialle huolettomiin hetkiin, jolloin ei ole mitään menetettävää.

1973 aloittaa matkan kohti syksyllä ilmestyvää albumia, jonka viitekehyksenä on Vilkkumaan elämän mittainen matka rokkarina ja naisena Suomessa.

”Biisi kertoo kaipauksesta, joka ei koskaan täyty. En kaipaa menneisyyteen, vaan kaipaan tähän aikaan lisää rock n’ rollia. Sitä, että rokkibändit kiertää maata keikkabusseissaan ja halii toisiaan, eikä vahtaa striimejä laskin kädessä”, kertoo Vilkkumaa.

Maija Vilkkumaan kevät on täynnä keikkoja ympäri Suomen ja tänään hän juhlistaa uutta kappalettaan nousemalla yhtyeineen loppuunmyydyn Tavastian lavalle.

Kuuntele 1973 tästä.