1.11.2021
JARKKO AHOLALTA JOULUSINGLE JA -KIERTUE

Karismaattinen rocktenori Jarkko Ahola valmistautuu joulukuun alussa käynnistyvään Walking in the Air -joulukiertueeseensa julkaisemalla oman version samannimisestä joululauluklassikosta, joka on ollut yksi Aholan joulukiertueiden suosikkibiiseistä. Janne Huttusen kanssa tehty Walking in the Air -single julkaistaan perjantaina 19. marraskuuta ja yhdeksällä paikkakunnalla vieraileva kiertue alkaa Kemin kirkosta perjantaina 3. joulukuuta.

 Viime vuonna tuntui melkein siltä, että joulua ei ollut ollenkaan! Toki yksi striimikeikka hieman pyyhki suolaa haavoilta, mutta mikään ei korvaa oikeaa livekonserttia yleisön kanssa ainutlaatuisessa kirkkoympäristössä. Uuden Walking in the Air -singlen myötä on mitä hienointa päästä jälleen joulukonserttikiertueelle lämmintä joulufiilistä jakamaan. Tervetuloa mukaan, Jarkko Ahola sanoo.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, vuonna 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin. Tänä vuonna ilmestyi Jarkko Aholan tarinan kertova Mies ja ääni -kirja, jonka on kirjoittanut Tomi Lindblom.

Jarkko Ahola – Walking in the Air
Pe 3.12. Kemi, Kemin kirkko
La 4.12. Oulu, Oulujoen kirkko
Pe 10.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
La 11.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
Ti 14.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
Pe 17.12. Salo, Halikon kirkko
La 18.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
Ma 20.12. Lahti, Ristin kirkko,
Ti 21.12. Helsinki, Kallion kirkko

Konsertit klo 19
Liput alk. 38,50€ Ticketmasterista

Seuraa Jarkko Aholaa:
Facebook
Instagram
YouTube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116