18.10.2021
SUVI TERÄSNISKALTA JOULULEVYTRILOGIAN KOLMAS ALBUMI

Suvi Teräsniskan musiikki tuo suomalaisille joulun joka vuosi. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus – joulusta päästään nauttimaan jälleen uusien jouluversioiden kera! Suvi Teräsniskan joulualbumitrilogian kolmas osa Tämä maailma tarvitsee joulun ilmestyy 5. marraskuuta.

Levyn lauluosuudet purkitettiin Suvin synnyinseuduilla talvisessa Lapissa, jossa hän äänitti kappaleita luottotuottajansa Leri Leskisen kanssa muutamassa eri lokaatiossa. Miljööllä ja tunnelmalla oli tällä kertaa poikkeuksellisen suuri vaikutus Suvin fiilikseen laulaa. Albumille tuo vaikuttavan säväyksen Turun filharmoninen orkesteri kapellimestarinaan Antti Rissanen.

– Ajattelin ensin, että voi olla vaikeaa löytää lauluja kolmannelle joululevylle, mutta Jouluradiota kuuntelemalla ja Spotifyn joulusoittolistoja selailemalla löysin monia helmiä, jotka halusin ehdottomasti mukaan. Lopulta kappaleista oli runsaudenpula ja jouduin jopa karsimaan niitä. Levylle valikoitui yksitoista kappaletta ja joukossa on sekä melankolisempia että toiveikkaita lauluja – sellaisia joissa on valoa ja rakkauden sanomaa. Haluankin omistaa tämän joululevyn lapsilleni, Suvi sanoo.

Tämä maailma tarvitsee joulun -albumin voi tilata kotiin julkaisupäiväksi muun muassa Levykauppa Äxästä.

Joulumusiikki on aina ollut Suville rakasta niin kuulijana kuin tulkitsijanakin. Suvin ensimmäinen levytetty joululaulu Hei mummo julkaistiin 2007 ja moninkertaista platinaa myynyt joululevy Tulkoon joulu kaksi vuotta myöhemmin. Tämä maailma tarvitsee joulun -albumilta löytyy uusi versio klassikkokappaleesta. Tuplaplatinarajan ylittänyt Joulun henki -levy ilmestyi 2014.

Tänäkin vuonna Suvi tekee joulukuussa mittavan kirkkokiertueen. Sen paikkakunnat ja lipunmyyntitiedot löydät täältä!

Suvin somet:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live, Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com