28.9.2021
ERININ 10 VUOTTA HUNNINGOLLA -KIERTUEESEEN MUUTOKSIA 

Soolouransa vuonna 2011 moninkertaista platinaa myyneellä Hunningolla-albumilla aloittaneen Erinin oli tarkoitus juhlistaa kymmenvuotista soolouraansa tänä syksynä 10 vuotta hunningolla -juhlakiertueella.

Konserttisaleihin suunnitellun, liki kaksikymmentä konserttia käsittävän kiertueen piti alkaa Oulun Madetojan salista 15. lokakuuta ja päättyä Helsingin Kulttuuritaloon 1. joulukuuta. Kiertueen konserteista joudutaan kuitenkin perumaan suurin osa koronapandemian ja siihen liittyvien rajoitusten ja epävarmuustekijöiden takia. Alkuperäisen kiertueen konserteista päästään järjestämään vain Vaasan, Turun, Oulaisten, Mikkelin ja Helsingin konsertit. Peruuntuvien esiintymisten osalta kaikkiin lipun jo ostaneisiin tullaan olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Jäljelle jääneiden 10 vuotta hunningolla -juhlakonserttien lisäksi Erin tulee keikkailemaan myös muualla syksyn 2021 aikana. Syksyyn 2022 kaavaillaan jälleen koko Suomen kattavaa konserttisalikiertuetta. Uusista konserttipäivistä  ja -paikoista tiedotetaan myöhemmin erikseen.

10 vuotta hunningolla -juhlakiertueen toteutuvat päivät ja paikat:

Ke 03.11. Turku, Logomo
To 04.11. Vaasa, Ritz*
Ke 17.11. Oulainen, Musiikkiviikot
Pe 19.11. Mikkeli, Mikaeli
Ke 01.12. Helsinki, Kulttuuritalo

Konsertit klo 19.00.
Liput alk. 39,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/erin

* Vaasa Ritzin konsertin uusi päivämäärä on 4.11. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Erinin uusin single Niinku koko ajan ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se nousi suoraan radioiden soittolistoille sekä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. Niinku koko ajan seuraa toukokuussa 2020 ilmestynyttä paluusingleä Yhtenä sunnuntaina, josta tuli nopeasti yksi maamme soitetuimmista kappaleista ja myös kaikkien radioiden soitetuin biisi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt Yhtenä sunnuntaina sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020, eli oli noina kuukausia radioiden kautta eniten suomalaisia tavoittanut kappale.

Seuraa Eriniä somessa
:
Instagram
Facebook
warnermusic.fi/erin

Keikat: 
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi