9.7.2021
RAP-LUPAUS PYRYTHEKIDILTÄ UUTTA MUSIIKKIA

TUNTEETON ON TARTTUVA KAPPALE SIITÄ, KUN MIKÄÄN EI ENÄÄ YLLÄTÄ

 

Monspin nouseva artisti Pyrythekid julkaisi tänään viimeisen singlensä 13.8. julkaistavalta toiselta studioalbumiaan KID 2. Tuoreen Tunteeton-singlen ovat tuottaneet Aaro630 ja Onni.flp.

Tunteeton kertoo siitä, kun on tullut kylmäksi ja mikään juttu ei enää yllätä. Biisi syntyi oikeastaan ihan hetkessä: kirjoitin sen yhdeltä istumalta alusta loppuun ja sanoin Aarolle et tehdään tällainen biitti, Pyry kommentoi.

Vuoden alussa YleX:n Läpimurto 2021 -yleisöäänestyksen voittaneen Pyrythekidin ura on ollut nousukiidossa viime vuonna julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Marraskuussa Gettomasan ja Axel Kalan kanssa julkaistu Monspin debyyttisingle Epäkohtelias pysyi lähes puoli vuotta Spotifyn top-50 listalla ja on striimannut platinaa. Pyry nähdään kesän lopussa Blockfesteillä sekä Seinäjoki Hip Hop Festivaleilla.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Verneri Linna

Seuraa Pyrythekidiä:
Spotify
Instagram
Warner Music

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
Niko.kovasin@warnermusic.com