14.6.2021
ETTA JULKAISEE PERJANTAINA ODOTETUN DEBYYTTIALBUMINSA TYTTÖ – MUKANA ERIN, VILLEGALLE JA WILLIAM

Koskettavalla Prinsessa -hitillään Spotifyn Top10:n noussut Etta julkaisee odotetun debyyttialbuminsa Tyttö perjantaina 18. kesäkuuta. Etta on työstänyt albumiaan viimeisen puolentoista vuoden ajan ja siinä on yhteensä 11 kappaletta, joista kaksi on julkaistu ennakkoon. Debyyttialbumilla on mukana Erin, VilleGalle ja william.

En voisi olla enempää fiiliksissäni tästä kokonaisuudesta! Tuntuu et tää on se, mitä varten siel studiol oon tehnyt töitä viimeiset neljä vuotta. Nyt oon löytänyt sen mun jutun. Välillä on ollut itelläki kamppailuu mun artisti-identiteetin kaa, et oonko mä nyt räppäri vai laulaja. Koen et tällä levyllä oon löytäny sen täydellisen kultaisen keskitien. Tää levy on minä. Se on suora kertomus musta ja mun elämästä.”

Etta toivoo, että albumi kannustaisi jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä:

Huomasin jossain vaiheessa puhuvani usein itestäni kolmannessa persoonassa: ”tyttö tekee sitä, tyttö tekee tätä” – siks valitsin sen levyn nimeks. Mä oon tyttö. Tykkään pitää hauskaa. Välillä riitelen mun frendien kaa. Välillä rakastun vääriin poikiin. Monta teemaa, johon varmasti moni voi samaistua. Kaikkien pitäisi saada olla rohkeesti omia itsejään, ja sanoo just se mikä on sanottava, vaikka sitten kovallakin äänellä.”

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Viime vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassakin huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi omaa EP:tä ja vieraillut lukuisilla hittibiiseillä, kuten Lukas Leonin kappaleissa XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singlellä Vuosien päästä.

Etta – Tyttö:

1. Intro
2. Rentut feat. VilleGalle
3. 5 Tähden Baby feat. william
4. Prinsessa
5. Bilehile
6. Päivänvaloo
7. Sulle
8. Ämmä
9. Syö feat. Erin
10. BFF
11. Rikkinäinen levy

Lataa promokuva tästä!
Kuvaaja: Nelli Kenttä

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi