26.5.2021
TEHOSEKOITIN-YHTYEEN PALUU KEIKKALAVOILLE SIIRTYY VUOTEEN 2022

Suomen rakastetuimpiin rockbändeihin lukeutuvan Tehosekoitin-yhtyeen odotetut paluukeikat siirtyvät vuoteen 2022. Bändi tullaan tuolloin näkemään useilla kesäfestareilla sekä Helsingin Jäähallin Hajua & Energiaa: Estradilla -konsertissa lauantaina 17.9.2022. Festivaalien tarkemmista esiintymisajoista ja -paikoista tiedotetaan myöhemmin niiden omien aikataulujen puitteissa.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan legendaarisen yhtyeen piti valloittaa festarilavat ja Helsingin Jäähalli vuonna 2020. Hajua & Energiaa: Estradilla -konserttiin ostetut liput käyvät sellaisinaan syksylle 2022.

Olemme syvästi pahoillamme niiden puolesta, jotka odottivat näkevänsä meidät viime tai tänä kesänä. Mutta pakko tätä oli vielä siirtää. Esimerkiksi meidän lavashow’mme tulee olemaan siinä määrin mittava, että sitä varten pitää olla sitten isot puitteet ja koko turnee kerralla. Toisaalta, mitään ei ole menetetty. Onpa mitä odottaa ja ehditään vielä kehittää painetta, jotta ensi kesänä purskahtaa, yhtye kommentoi.

Tehosekoitin on julkaissut uransa aikana kuusi studioalbumia ja on noussut yhdeksi suomirockin merkittävimmistä bändeistä. Yhtye tunnetaan mm. hiteistään C’mon baby yeah, Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Lisäksi suositun yhtyeen kappaleita on kuultu television laulukilpailuissa ja laulettu toivelaulukirjoista.

Legendaarinen bändi lopetti toimintansa vuonna 2004. Kesällä 2009 Tehosekoitin teki muutaman keikan jäähyväiskiertueen, mutta sitä lukuun ottamatta bändiä on turhaan kyselty esiintymään, kunnes se loppuvuodesta 2019 päätti palata keikkalavoille autenttisella aktiivivuosien kokoonpanollaan

Tehosekoitin 2022 on 
Otto Grundström, laulu
Matti Mikkola, kitara
Hannu ’Hanski’ Kilkki, basso
Tero Sundell, rummut
Juha Kuoppala, koskettimet

Hajua & Energiaa: Estradilla Tehosekoitin
La 17.9.2022 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18.00
Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, jo ostetut liput tulee palauttaa 26.7. mennessä konsertin virallisen lipunvälittäjän palautusohjeiden mukaisesti.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com