14.5.2021
AINUTLAATUINEN LIVESTRIIMI MAAILMAN HOTEIMMALTA ROCK’N’ROLL -TRIOLTA!

Michael Monroe, Sami Yaffa ja Linde Lindström esittävät sinulle, hyvä ystävä, suoraan olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi, tai missä nyt satutkaan olemaan toukokuun 27. päivä, akustis-sähköisen setin, joka sisältää kappaleita Michaelin pitkältä ja uskomattomalta uralta! Tiedossa myös harvoja ja valittuja covereita sekä stooreja matkan varrelta. Hyppää messiin tähän bailuun!

One of a kind live stream from the hottest Rock’n’Roll Trio around!
Michael Monroe, Sami Yaffa & Linde Lindström will perform for you, dear friend, straight to your living room, bedroom or wherever you happen to be in on May 27th an acoustic/electric set of songs from Michael’s long and incredible career. Stories will be told and surprise covers will be played. Tune in and Drop in to check out this musical extravaganza!

Michael Monroe, Sami Yaffa & Linde Lindström
LIVE AND ALIVE!
Thu 27th May at 8 PM (Helsinki)

LIVESTREAM TICKETS 12,90€ ON SALE AT
www.warnermusiclive.fi/michaelmonroe

Los Angeles 10:00 AM
New York 01:00 PM
London 6:00 PM
Tokyo Fri 28th May 2:00 AM

The stream is available to watch for 7 days after the show.