7.5.2021
RESSU REDFORD LÄHTEE SYKSYLLÄ KONSERTTISALIKIERTUEELLE

Viime vuoden Vain Elämää -kaudella yleisöä hurmannut Ressu Redford lähtee syksyllä konserttisalikiertueelle. Yhdentoista paikkakunnan kiertue alkaa 15. lokakuuta Mikkelistä ja päättyy marraskuun lopussa Turun Logomoon. Konserteissa yleisö pääse nauttimaan Ressun tuotannosta vuosien varrelta sillä luvassa on sekä vanhoja klassikoita että uudempaa tuotantoa. Syksyn konserttien lipunmyynti on alkanut tänään.

Salikiertueellani tullaan kuulemaan koko tuotantoani sieltä kasarin puolelta aina näihin päiviin asti. Luvassa on paljon suomenkielistä materiaalia mutta mukana on tietysti myös joitakin Bogart Co. ja Sound Of R.E.L.S. ajan kappaleita. Kattava kokonaisuus on siis tulossa: tuttuja klassikoita, hittejä ja minulle oleellisia poimintoja matkan varrelta. Musiikki kulkee akustisesta tunnelmoinnista tämän päivän soundiin, Ressu lupaa.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Ressu Redford – Konserttisalikiertue 2021
Pe 15.10. Mikkeli, Mikaeli
La 16.10. Tampere, Tampere-talo
Su 17.10. Helsinki, Savoy-teatteri
Pe 29.10. Lahti, Sibeliustalo
La 30.10. Pori, Promenadisali
Pe 12.11. Salo, Astrum-keskus
La 13.11. Kouvola, Kuusankoskitalo
Pe 19.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
To 25.11. Espoo, Tapiolasali
Pe 26.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Su 28.11. Turku, Logomo

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 35,90€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/ressuredford

Seuraa Ressua somessa:
Facebook
Instagram
www.ressuredford.fi
www.warnermusiclive.fi/ressuredford

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com