3.5.2021
KAIJA KOON UUSI ALBUMI NOUSI ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI

Kaija Koon 23. huhtikuuta julkaistu 14. albumi Taipumaton nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi! Albumin nimikkobiisi on tällä hetkellä yksi Suomen soitetuimpia radiokappaleita ja lisäksi avausraita Sateenkaari pimeessä nousi julkaisunsa jälkeen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. Taipumaton-albumia valmisteltiin yli kaksi vuotta ja sitä oli tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia.

”Tämä matkani on kuin sadusta, albumilistan ykkössija tuntuu jälleen uskomattoman hyvältä! Tein taas lauluni suurella tunteella huippujengin kanssa ja annoimme kaikkemme musiikkiin. Uskon rakkauteen ja sen voimaan. Näistä aineksista se ykkössija syntyy! Kiitos, syvällä kumarruksella.”

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi. Edellinen albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016 ja se on striimannut platinaa.

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

Lataa Kaija Koon promokuva täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Kaija Koo:
Facebook
Instagram 
Spotify
warnermusic.fi/kaijakoo

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com