21.4.2021
RESSU REDFORD TEKEE ÄITIENPÄIVÄNÄ STRIIMIKONSERTIN

Ressu Redford tekee äitienpäivän kunniaksi ainutlaatuisen striimikonsertin. Konsertti lähetetään sunnuntaina 9. toukokuuta Suomen vanhimmasta teatterista, Turun Åbo Svenska Teatterista. Konsertissa kuullaan tuttuja hittejä, uusia biisejä sekä Ressun vanhempia klassikoita. Katseluoikeuksien myynti on alkanut tänään osoitteesta Keikalla.fi.

Mennyt vuosi ja myös alkanut vuosi ovat olleet varmasti monessakin mielessä kaikille vaikeaa aikaa. Olen superinnostunut päästessäni tekemään striimikeikan äitienpäivän kunniaksi todella kauniissa 1800-luvun alkupuolella rakennetussa teatterissa. Turun ruotsalaisessa teatterissa. Nyt soitetaan ja lauletaan kaikille äideille ja äidinmielisille. Saa tanssia ja laulaa mukana tai vaikka nauttia kotisohvalla, Ressu fiilistelee.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat. Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan kultarajan ja samaa rajapyykkiä reilulla 1,5 miljoonalla kuuntelukerralla lähenee myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel.

Ressu Redford – Livestream äitienpäivänä
Su 9.5.2021 klo 18.00
Katseluoikeudet alk. 13,90€ Keikalla.fi

Seuraa Ressua somessa:
Facebook
Instagram
www.ressuredford.fi
www.warnermusiclive.fi/ressuredford

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com