12.4.2021
UPEA NELLI MATULA WARNER MUSIC LIVEN EDUSTUKSEEN!

Yksi Suomen tämän hetken suosituimmista naisartisteista, Nelli Matula, on siirtynyt Warner Music Liven edustukseen. Hänen keikkamyyjänään toimii jatkossa Mikko Korpi.

On etuoikeutettua saada jatkossa edustaa upeaa Nelli Matulaa ja liittyä osaksi näin rautaista tiimiä. Ilo päästä rakentamaan artistin menestyksekästä tulevaisuutta ja paljon ennestäänkin kehuttuja keikkoja, Mikko Korpi kommentoi. Korpi työskentelee Nelli Matulan lisäksi monien muiden supertähtien kuten BEHMin, Erinin, Erika Vikmanin, Benjaminin, Mira Luodin ja Diandran kanssa.

Tammikuussa julkaistu ja suoraan Spotifyn sijalle kaksi noussut Lelu on Nelli Matulan menestynein kappale. Laulaja on tunnettu energisestä ja persoonallisesta tyylistään ja lavakarismastaan. Kokonaisvaltaisen showkokemuksen tarjoaminen on artistille sydämen asia ja se näkyy Matulan upeissa keikkatuotannoissa.

Nuori laulaja-lauluntekijä nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2016 platinaa striimanneella hitillään Lemmikki. Elokuussa 2019 julkaistiin reippaasti yli platinaa striimannut debyyttialbumi Jumalatar. Levyltä hiteiksi nousivat kappaleet Koske ja Helposti särkyvää.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Arttu Wiskari, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Seuraa Nelli Matulaa somessa:
Facebook
Instagram
TikTok

Keikat: 
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com

Management: 
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi

Levy-yhtiö:
Mari Hautamäki / Universal Music Finland
mari.hautamaki@umusic.com