9.4.2021
MAIJA VILKKUMAA TARJOAA FANEILLEEN MAKSUTTOMAN STRIIMIKEIKAN!

Maija Vilkkumaa bändeineen toteuttaa huhtikuun lopussa livestream-keikan, jolle kaikilla on vapaa pääsy. Katajanokka-livestream nähdään Maija Vilkkumaan virallisella Youtube-kanavalla sunnuntaina 25.4.2021.

– Vuosi on ollut kaikille raskas tunnetuista syistä. Poikkeusaikana yhteisön merkitys korostuu: itse olen ikävöinyt todella paljon sekä yleisöä että omaa bändiä ja teknikkoja. Kesällä 2020 teimme soittamisen ja yhteisön kaipuussamme kolme stream-keikkaa. Meidän striimit ovat meidän bändin näköisiä: katsoja pääsee niissä keskelle meidän ryhmää, keskelle musiikkia, iholle. Nuo kesästriimit kannattelivat paitsi teitä myös meitä halki outojen aikojen. Kiitokseksi teille kaikille me halutaan tehdä nyt uusi taianomainen stream-keikka, jonne kaikilla on vapaa pääsy. Keikka striimataan YouTubessa sunnuntaina 25.4.2021 klo 18, siis perinteisellä Maijan huone -IG-liven paikalla. Etkot ja jatkot pidetään Instagramissa. Kaikki mukaan!  Maija Vilkkumaa kehottaa.

Maija Vilkkumaa – Katajanokka (Livestream)
Su 25.4. klo 18.00
Keikka striimataan Maija Vilkkumaan Youtube-kanavalla osoitteessa www.youtube.com/c/themaijatv/
Katso lisätiedot osoitteesta www.warnermusiclive.fi/maijavilkkumaa

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
Jaana.kapanen@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com