8.4.2021
ETTA JULKAISEE TÄNÄ YÖNÄ KOSKETTAVAN SINGLEN PRINSESSA

Monipuolisella lahjakkuudellaan ihastuttava Etta julkaisee tänä yönä uuden koskettavan singlen Prinsessa. Etta on saanut kappaleeseen inspiraation omista teinivuosistaan ja hän on tehnyt sen yhdessä tuottaja Salahpolon ja Kyösti Salokorven kanssa. Katso tiiseri kappaleesta tästä.

Jo vuoden ajan mulla oli pyöriny mielessä idea tästä biisistä, tiesin et tää on tarina minkä haluun kertoo. Olin koko yläasteen aika kapinallinen nuori. Mun elämä painottu aikalailla ystäviin, hauskanpitoon ja viikonloppuihin. Nopeesti mukaan tuli bileet ja alkoholi. Oon maailman herkin tyttö ja välillä mul on vaikeuksii käsitellä mun tunteita. Ehkä bailaaminen on mulle jonkinlainen pakokeino. Tää biisi on mun kiitos kaikille niille, jotka on ollut mun tukena kaikkien vaikeiden aikojen läpi ja valvonu mun vieressä vuodesta toiseen. Mun äiti. Mun perhe. Mun parhaat ystävät. <3

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Viime vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassakin huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi EP:tä ja useamman singlen, kuten Huomioo ja Rikkinäinen levy. Hän valmistelee parasta aikaa debyyttialbumiaan.

Etta on lyhyen uransa aikana vieraillut jo lukuisissa hittibiiseissä. Hänen äänensä on tuttu muun muassa Lukas Leonin kappaleista XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singleltä Vuosien päästä. Viimeisin vierailu oli Keko Salatan uuden albumin Kahville -biisillä.

Lataa promokuva tästä!
Kuvaaja: Nelli Kenttä

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi